Post Page Advertisement [Top]

Už je to nejaký ten piatok, čo bol tento produkt novinkou, okolo ktorej sa začali točiť "všetci". Nejako som to neriešila, až keď neprišiel čas nákupu a povedala som si, že dám značke Nivea šancu a vyskúšam jej sprchovaciu penu. Pri voľbe padol výber takmer bez nejakého dlhšieho rozhodovania sa na verziu maliny-rebarbora, keďže malinovú vôňu milujem.

Toto je, pokiaľ sa nemýlim, moja tretia sprchovacia pena. Tou prvou bola pena Rituals. To bola dokonalosť. Jediným negatívom bola celkom vyššia cena. Neskôr som sa rozhodla vyskúšať trošku lacnejšiu verziu Kneipp. Obe boli naozaj skvelé. V porovnaní s nimi stojí ošetrujúca sprchová pena Nivea malina-rebarbora najmenej - 2,60 € za 200 ml produkt. Na týchto penách oceňujem, že vydržia na viac použití ako sa zdajú. Konkrétne môj najnovší prírastok do zbierky - Nivea - je mojou kúpeľňovou spoločníčkou už 2 týždne a stále nemám pocit, že by bolo balenie prázdne (a to ju naozaj vôbec nešetrím).




Pena je hustá tak akurát, pevná a dobre drží tvar. Po nanesení na ruku ňou mňžete triasť či skákať, stále držala, neposunula sa ani o milimeter a nezačala sa pri kontakte so suchou pokožkou ani topiť. Písala som to už pri oboch predošlých penách a inak to nie je ani pri tejto - sprchovanie s ňou je jednoducho zážitok nielen pre pokožku, ale aj pre zmysly. Vôňa síce nie je dychberúca, ale príjemná a jemnučká tak, že nevadí ani citlivejším noštekom.
Pokiaľ ide o hydratáciu, tak tento bod pre mňa nespĺňa - jednak odkedy bývam v byte, mám suchšiu pokožku (kvôli tvrdej vode) a jednak mi nestačí hydratačný účinok niektorých sprchových produktov, a tak sa musím krémovať.
Pokiaľ ide o balenie, tak to so sebou nesie všetky riziká plechového balenia pod tlakom, ale zároveň je výhodné na cestovanie, keďže sa vám s ním nestane, že nájdete sprcháč roztečený po batožine.
Netvrdím, že si takýto typ produktov budem kupovať každý mesiac, raz za čas však nie je zlé rozmazať či už svoju pokožku alebo čuchové bunky :-) A najmä, keď to nezaťaží peňaženku.

4 komentáre:

  1. Tyhle pěny jsou docela fajn. Já mám zase od Balei a ta je taky dobrá. Akorát mi hydratace taky nepostačuje. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuhle pěnu mám zrovna v koupelně :-) Přijde mi, že voní právě docela hodně silně, ale naštěstí mi voní, je to krásná vůně.
    Hydratační schopnost podle mě nemá vůbec, je to klasický produkt na mytí. A úplně mi nepřijde, že by tato pěna dokázala dobře umýt. Třeba antiperspirant z podpaží odstranit neumí, ale s tím mám problém u všech pěn. Vyřešila jsem to tím, že během týdne používám normální sprcháč a pěnu si nechávám na víkendy, kdy jsem většinou doma a tolik se nezašpiním :-) :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež ju nepoužívam denne, hoci nemám pocit, že nedokáže poriadne umyť. Antiperspiranty používam už trošku menej často a možno to bude aj tým.

      Odstrániť
  3. Ja som tiež ako ty - prvu penu mala Rituals. Tá bola užasná, bola som z nej očarená, ale kedže na SK táto značka nie je dostupná, tak som ju už viac nemala. Druhú penu som skušala od Avonu, potom som mala Baleu, ale táto Nivea je aj tak pre mna top- hustá, vonava, dlho vydrží. Tá nehydratacia mi až tak nevadi, lebo aj tak sa po sprche natieram krémom, či mliekom.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]