Post Page Advertisement [Top]

Tento príspevok trošku odbočí od kozmetiky, no tvorí podstatu mojej súčasti. Netvrdím, že pravidelne, no pomáham si rôznymi výživovými doplnkami. Či už ide o posilnenie vlasov alebo imunity. V istom období som mala dokonca chronickú nádchu so silným nábehom na alergie, a tak som to skúšala riešiť rôznymi spôsobmi.

Vedeli ste napríklad, že žraločí olej pôsobí ako prírodné antihistaminikum a je teda vhodné aj pre alergikov ako prírodnejšia forma liečby, keďže naštartuje imunitu? Okrem imunity pomáha žraločí olej aj pri poruchách zrážanlivosti, vysokom cholesterole či zápaloch kĺbov.



Brala som 1 tabletu denne - teda toto balenie mi vydržalo na 80 dní. Neviem odborne posúdiť, či je to určite výrazne vďaka týmto tabletkám (určite má čosi "na svedomí" aj sugescia), no hlavne počas jesene som bola menej často chorá v porovnaní s minulým rokom a trochu sa mi zlepšil stav nádchy. Cena je na obsah a počet tabletiek podľa mňa primeraná - cca 14 €. Tento produkt mi veľmi pripomínal kapsuly omega 3 mastné kyseliny, o ktorej výhodách sa v poslednej dobe dosť hovorilo, a keďže túto zložku obsahuje práve rybí olej, myslím, že som nebola ďaleko od pravdy. 

3 komentáre:

  1. Já bohužel rýmou trpím celoročně, takže určitě skvělý tip. Na žádnou alergii mi nepřišly a cena těchto tablet je opravdu super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Diky za tip Katka:) urcite vyskusam:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]