Post Page Advertisement [Top]

Kolekcia MARK. je, myslím, veľmi dobrý nápad. Aj keď mnohé produkty už boli v ponuke skôr a v podstate dostali len nový obal, niektoré z nich sú úplnou novinkou. Kolekcia je hravá a svieža a naozaj príťažlivá. Mám doma ešte niekoľko produktov práve od MARK.-a, o ktorých by sa patrilo napísať a rozhodla som sa, že začnem rúžmi. No nebude to také jednoznačné. Rúže som totiž odbalila (jeden bol vo fóliovom obale, druhý v škatuľke, ale nepamätám si, ktorý kde, a po vyskúšaní sa mi to zdá celkom kľúčové, no nevadí, snáď to pôjde aj bez obalu ;-)).


Na prvý pohľad úplne rovnaké, a predsa také rozdielne. Rozdiel však nie je iba v odtieni a ja to špecifikujem nižšie pri fotkách produktu na perách.




Na prvý pohľad je rozdiel naozaj iba v odtieni. Na pokožke ruky sa správajú rovnako, majú aj podobný odlesk.

Mala by som asi spomenúť, že rúže od Avonu mi vo väčšine prípadov veľmi sadli a celkovom som bola s nimi takmer vždy spokojná (samozrejme, našlo sa pár prípadov, kedy by som ten produkt radšej rovno hodila do koša, ale to pri každej značke).


Bright Nectar



Farba odtieňa je naozaj veľmi pekná, čo ma však nepotešilo je, že zanecháva na perách hrudky už pri prvej vrstve a celkovo sa mi zdalo, že pery skôr vysušuje. Po dvoch hodinách (bez jedla a pitia) sa jeho intenzita o čosi znížila a akoby zmatnel a viac sa dostával do záhybov pier. Nepodarilo sa mi ho ani nájsť na webe.

Uptown Pink




Pri tomto odtieni to bola tak trošku láska na prvé nanesenie. Na pohľad som mala pocit, že bude príliš tmavý, v reáli je však veľmi pekný. Patrí do kolekcie rúž pre plné pery Plump It a naozaj som cítila, ako ma pery tak jemne štípu (nebolo to však nič nepríjemné) - ako keď použijete produkt s obsahom kyseliny hyaluronovej. Čo je však podstatné - nevytváral žiadne hrudky ani pri vrstvení a postup líčenia bol ten istý. Po dvoch hodinách (bez jedla a pitia) sa jeho intenzita nezmenila, dokonca ostal krásne lesklý.

Na prvý pohľad (zvonku) rovnaké a predsa také rozdielne. Za mňa to vyhráva jednoznačne odtieň Uptown Pink. Momentálne za 6,90 €, odporúčam však počkať na zľavu ;-)

7 komentárov:

  1. Ten druhý odstín je opravdu nádherný. S těmito rtěnkami nemám žádnou zkušenost. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rúže som ešte neskúšala, ale vyzerá veľmi pekne :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite aspoň z kolekcie Plump It odporúčam vyskúšať nejaký odtieň ;-)

      Odstrániť
  3. Tieto rúže som taktiež skúšala, majú fakt úžasnú výdrž a pigmentáciu. Krásna recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mne tieto rúže vôbec nesadli, čo ma mrzí, pretože zatiaľ čítam len pozitívne recenzie u blogeriek :(
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]