Post Page Advertisement [Top]

Značku Gabriella Salvete som poznala z drogérií, no patrila k značkám, ktoré som si síce pozrela, ale aj obišla. Keď prišiel boom kontúrovacích paletiek a takmer každá značka niečo na kontúrovanie mala v ponuke, zakúpila som si trojpaletku od theBalm - rozjasňovač, lícenka a bronzer. Paletku theBalm ešte stále mám a občas sa mi zdá, že je nezničiteľná, no predsa len je príliš lesklá. Je aj podstatne drahšia, no má prepracovaný dizajn. Potom som videla pár recenzií a fotiek kontúrovacej paletky od Gabriella Salvete a povedala som si, že ju vyskúšam.

Gabriella Salvete Contouring Palette

Paletka sa je v plastovom obale, ktorý nepôsobí síce nijak luxusne, no plast je celkom pevný a odolný - pocestovala som mnou už dosť a väčšinou som sa k nej správala naozaj barbarsky a napriek tomu to zvládla. Pár krát mi aj spadla, síce nie z veľkej výšky, ale ustála to.






Farby nie sú až také výrazné - bronzer je matný, highlighter je trblietavý a na dennom svetle pôsobí celkom trblietavo aj lícenka.




Lícenka je zároveň aj "najlabilnejšia", neviem, či som použila celkom vhodné slovo. Jednoducho najviac práši.


Pri líčení dodá toto trio pekný prirodzený vzhľad. Po sérii opuchov očí som sa líčila naozaj minimálne, no tento rozjasňovač občas použijem namiesto očných tieňov, pod obočie, ale aj nad lícne kosti. Bronzer je najviac míňaný produkt, s tým sa snažím vytvarovať si kontúry a lícenkou "doťuknúť" celkový vzhľad. Na jemné denné líčenie dokonalá sada, nič viac nepotrebujete.







Pre výraznejšie odtiene stačí vrstviť, no na bežnú dennú úpravu, ktorá aj tak urobí rozdiel oproti nenalíčenej tvári. Asi jediné, čo mi vadí, je prášenie, inak aj na očiach vydrží skoro celý deň (hoci nie ako v pôvodnom stave, to je, a najmä bez podkladu, samozrejmé). Stojí okolo 7 €, no dokážete ho kúpiť v rôznych akciách nielen na nete, aj v kamenných predajniach. 
Úprimne, keby som negooglila a nepozrela na zadnú stranu produktu, na ktorej je český EAN kód, ani by som nevedela, že toto je česká značka, avšak navrhnutá a vyvinutá v Taliansku a taliansky znie aj jej názov. Pri českej dekoratívke aspoň u mňa bezkonkurenčne vedie Dermacol (a viedol aj predtým, než som s nimi mala spoluprácu), no táto je tiež príjemná a hlavne nezaťaží peňaženku ;-)
Kontúrovanie má už asi svoje najlepšie časy za sebou, hlavne to prehnané až neprirodzené kontúrovanie. Má však svoje čaro a pri správnych ťahoch (ktoré sa ešte stále učím) si dokážete skrášliť tvár jemným, neumelým spôsobom ;-)

Skúšali ste túto paletku?

4 komentáre:

  1. Moj pohlad na tuto znacku bol asi taky ako tvoj :-) tiez som ju obchadzala v drogériách, no ked vysli ich paletky ocnych tienov pekne pigmentovane za skvelu cenu v akcii ani nehovorim, zacala som si vsimat tuto znacku viac, a ked som videla na YT video od Beauty by Katty, kde prave tuto konturovaciu paletku chvalila tak si pockala na akciu a kupila ju. Na ranne rychle licenie je skvela nemusis hladat rozjasnovac, licenku a bronzer ale mas to pekne pokope. Som s nou spokojna a bude super aj na cesty :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. už som o nej čítala nejaké recenzie :) páči sa mi z nej asi najviac tá rozjasňujúca časť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja tiež túto značku v drogérii často obchádzam, myslím, že som od nich zatiaľ mala len laky na nechty. Táto paletka na mňa pôsobí sympaticky a myslím, že by som si ju na také nenáročné denné líčenie celkom rada kúpila :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
  4. zaujímavé, ako sme sa celkom zhodli ;-) ako som písala v recenzii - na denné líčenie je skvelá. Momentálne ju majú v akcii v 101 drogérii, kúpite pod 5 €

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]