Post Page Advertisement [Top]

Mejkap som už dlhšie nepoužila, pretože pracovný deň začínam väčšinou BB krémom Missha, na ktorý nepotrebujem žiadneho pomocníka. Občas, aj keď minimálne však siahnem aj po mejkape, alebo potrebujem zapracovať korektor a to sa mi najviac darí špongiou. Na blogu som už dávnejšie písala článok o štetcoch vs. špongiách, čiže ak sa vám bude zdať, že som tu pár vecí nespomenula, snáď ich nájdete v pôvodnom článku. Keďže mám špongie/hubky rada a tá od Oriflame, ktorá je v pôvodnej recenzii, sa mi roztrhla už celkom, chcelo to niečo nové a pri dávnejšej objednávke cez Notino.sk som stavila na pre mňa dosiaľ neznámu značku.

Hubka na mejkap BrushArt

Špongia prišla v plastovom obale, ktorý môže slúžiť aj ako úložný priestor počas doby nepoužívania.




V porovnaní s tou od Ebelin je o čosi menšia, ale celkom praktická. Tento tvar mi určite vyhovuje omnoho viac ako ten predelený v strede. Zdôvodniť to neviem, jednoducho sa mi s ňou lepšie pracuje.


Veľmi dobre sa ňou manipuluje a dostanem sa aj na problematickejšie miesta, ako napr. okolo nosa, kútikov úst a podobne. materiál je príjemný na dotyk a vytvára dobrý efekt na tvári. Čistí sa jednoducho, pokojne ju dajte na noc/deň do micelárky a pôjde to skoro samé, hoci ju nikdy nevyčistíte úplne - keďže nevidíme dovnútra, čo je najväčšia nevýhoda všetkých špongií.. Nevidím asi okrem veľkosti žiaden rozdiel medzi touto BrushArt a ebelin. Možno ešte cena, pretože táto stojí 2,40 €, nepamätám si presne cenu ebelin, ale viem, že bola drahšia ako 3 €. Ak teda hľadáte dobrú špongiu/hubku na mejkap / tekutý korektor a objednávate z notino.sk, určite si pozrite ponuku značky BrushArt. Bola to kúpa naslepo, ale som veľmi spokojná. Viem, že by som nikdy nešla do originál Beauty Blender, ktorý vychádza niekoľkonásobne drahšie..

Poznáte značku BrushArt? Používate mejkap alebo BB krém? 

2 komentáre:

  1. o týchto hubkách som už počula. Jednu mám aj doma, no ešte som ju nepoužila. Mám akosi v mysli zakodované, že hubka = samá baktéria a presne ako píšeš, nikdy nevidiš dovnutra, takže aj ked zvonka sa očisti, vnutri nevieme čo skrýva. Pre mna teda toto nie je moc hygienický sposob používania makeupu. Teda ak by boli jednorazove, tak ok :-D
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]