Post Page Advertisement [Top]

Kto by niekedy nepočul o značke Kérastase? Videli sme ju minimálne v kaderníckych salónoch alebo v ponuke parfumérií. Teda naživo. Online ju môžeme vidieť v ponuke rôznych e-shopov. Dosiaľ som však nejak z tejto kozmetiky nič neskúšala, hoci bola v pomyselnom zozname drahších vlasových značiek, ktoré som postupne chcela vyskúšať. Keď sa mi začiatkom decembra ozvali z e-shopu paradivka.cz ohľadom spolupráce s ponukou na značku Kérastase, celkom som sa potešila (veď kto by sa nepotešil). Nechala som si poradiť, čo by bolo vhodné na môj typ vlasov a už len čakala na balíček.

Moje vlasy sú totiž komplikovanejšie. Pri korienkoch mastnejšie, pri končekoch miestami ako seno. V jeseni a na jar vypadávajú ako šialené a keď použijem nevhodný produkt, "odvďačia" sa mi lupinami. Vendula mi poradila tieto dva produkty, a ja som už len bola nedočkavá, ako vlasy a pokožka hlavy zareagujú.







Maska bola zabalená v škatuľke a v ochrannej fólii. Zo škatuľky sa dozviete všetko podstatné - pôvod, zloženie aj účinok a použitie.






Maska vonia celkom zaujímavo. Má gélovú textúru a dobre sa nanáša. Je vhodná na všetky typy vlasov a mala by osviežovať vlasovú pokožku. Používa sa na umyté vlasy a bonusom (aspoň pre mňa) je relatívne krátka doba pôsobenia - len 3 minúty. Vlasy vôbec nezaťažuje, pokožku hlavy nepremasťuje a pritom sú vlasy krásne hydratované a regenerované. Po niektorých maskách mám síce vyživené vlasy, no zároveň aj cítim, že sú ťažšie a rýchlejšie mastnejú. Pri tejto sa mi to ešte nestalo. Balenie obsahuje 200 ml a jeho cena je vyššia (689 Kč, čo je cca 25 €), ako pri všetkých salónových značkách vlasovej kozmetiky, no myslím, že stojí za to. Stačí jej použiť málo, raz za týždeň a vlasy sú dokonalé aj v zime. Neelektrizujú, nie sú polámané, pekne sa lesknú a dobre sa s nimi pracuje. Zároveň, čo sa mi dlho nestalo a v kombinácii tejto vlasovej kozmetiky a stylingu Matrix a laku na vlasy Aussie sa mi to stalo - vlasy mi aj rozpustené vydržia celý deň ako v pôvodnom stave.






Balenie je krásne, ale zároveň aj nepraktické. Nejak som si zvykla, že nemusím nič šrúbovať a stačí prevrátiť nádobku, dokonca som už mala aj šampóny s pumpičkou. Tento sa otvára takisto ako maska - uzáver musíte odšrúbovať. 
Spotrebovala som už asi polovicu balenia a tu sú moje postrehy: šampónu stačí máličko, dobre vyčistí vlasy a pokožku hlavy, väčšinou však používam dvakrát šampón počas jedného umytia. Doslova mám pocit, že je pre mňa, pretože účinkuje proti mastným korienkom a zároveň nevysušuje končeky vlasov. Pokožka hlavy je upokojená, nesvrbí a vlasy sú lesklé a vyživené. Nezamotávajú sa, dobre sa rozčesávajú aj dva dni po umytí a aplikovaní laku na vlasy a sú krásne lesklé aj bez použitia nejakých ďalších prostriedkov. Vlasy mi vydržia 3 dni po umytí bez problému, dokonca som ešte na druhý deň od umytia chodila s rozpustenými vlasmi a vôbec nevyzerali, že boli umývané deň predtým. Lupiny mi však neodstránil, no ani ich nejak nezhoršil - ale tento účinok šampón ani nesľubuje. Znova je trošku drahší - 409 Kč, čo je cca 15 €.

E-shop ponúka dopravu zadarmo pri nákupe nad 1 000 Kč, pri doprave na SR je to zadarmo pri nákupe nad cca 37 €.

Značka Kérastase ma po prvej skúsenosti presvedčila o svojich kvalitách. Určite sa nedá kvalitatívne porovnať s obyčajnou drogériovou kozmetikou.
Ďakujem e-shopu paradivka.cz za možnosť vyskúšať tieto produkty.

2 komentáre:

  1. Moc bych chtěla vyzkoušet jejich šampony, protože si je všichni moc chválí, ale když ony jsou tak drahé :(.
    Beauty by K. + u mě na blogu najdeš soutěž o parfém

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslím, že kvalita vyvažuje cenu, ale určite by som ich hľadala v akcii :-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]