Post Page Advertisement [Top]

Odkedy som objavila micelárku, nepoužívala som na odlíčenie očí dlho nič iné. Občas som ju prestriedala s klasickými odličovačmi, no máloktorý ma oslovil a vždy som sa vrátila k micelárke. Snažím sa, aby aspoň isté percento mojej kozmetiky tvorila organická, prírodná či bio kozmetika, a tak som ochotne a nadšene súhlasila s ponukou vyskúšať bio odličovač značky Dzintars, ktorú nájdete na slovenskom e-shope Plumeria.sk. Dnes mám už polovicu odličovača úspešne spotrebovanú a okrem toho som zistila, že na plumeria.sk majú úžasné povianočné zľavy, v rámci ktorých je zlacnený aj tento odličovač. Takže som si recenziu naplánovala celkom vhod ;-)


Odličovač bol zabalený v zeleno-bielej papierovej škatuľke, z ktorej sa dozviete podstatné informácie o zložení, upozorneniach, certifikátoch a, samozrejme, dátume spotreby. Vo vnútri sa nachádzal ešte letáčik s kolekciou Clean Skin od Dzintars.





Samotné balenie je celkom praktické - z pevnejšieho, ale ľahkého plastu a s pumpičkou pre šetrnejšie dávkovanie :-) Občas sa mi totiž stane, že jednoducho neustriehnem hladinu a nalejem micelárky alebo odličovača na tampón veľa. Pri pumpičke sa to tak ľahko nestane ;-)




Odličovač má farbu čaju a aj vonia tak príjemne jemnučko bylinkovo - mne ako čajoholikovi je to príjemné. Ako som písala vyššie - mám spotrebovanú už asi polovicu balenia pri každodennom použití počas takmer dvoch mesiacov. Tonikum má síce len 150 ml, no nepotrebujete ho veľa na odlíčenie - teda v prípade môjho každodenného líčenia, čo tvoria jemné očné tiene, čierna linka a riasenka. Veľmi ma potešilo, že mi vôbec nepodráždil oči. Je síce drahší - momentálne v akcii za 11,76 €, ale máte istotu, že ide o kvalitnú prírodnú kozmetiku šetrnú aj k citlivej pleti
Zloženie produktov Organic style od Dzintars pochádza z ekologického pestovania, neobsahuje parabény, minerálne oleje, silikóny, propylén glykoly, syntetické farbivá, geneticky modifikovné a živočíšne zložky.
Myslím, že som si našla prírodný variant skvelého očného odličovača a keď bude akcia platiť ešte aj v januári, určite si ho objednám aj do zásoby ;-) Mimochodom, tovar posielajú aj do zahraničia! ;-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]