Post Page Advertisement [Top]

Hoci mám v súčasnosti po rokoch svetlejšie vlasy (od horkej čokolády som prešla na takmer mliečnu s melírom) stále mám obočie svetlejšie a pri kompletnom mejkape takmer nevýrazné. Nie som zástancom výrazného čierneho obočia bez ohľadu na farbu vlasov a nie som ani odborník na tvarovanie a vykresľovanie obočia. Vyskúšala som niekoľko ceruziek a aj sád na obočie, aktuálne používam stále tieto produkty. Ešte v novembri minulého roku som si objednala sadu na líčenie obočia od Ardell a dnes vám konečne niečo o nej napíšem ;-)

Značku Ardell som objavila už dávnejšie (asi pred 2 rokmi) vďaka videám skvelej Lisy Eldridge, keď som hľadala návod, ako si správne aplikovať trsy umelých rias a ona túto značku odporúčala ako najlepšie riasy a trsy a lepidlá a všetko okolo toho (skoro :-P). Dnes už nájdete v ponuke všetko možné na úpravu obočia - ceruzky, gély, riasenky, púdrové a krémové sady a mnoho iného.

Sada Ardell Professional Brow Defining Kit prišla zabalená v obale ako hračka, čo sa mi celkom páčilo ;-) Kupovala som ju na notino.sk, vtedy bola jej cena nižšia - necelých 9 €, momentálne sa vyšplhala cez 12 €, no ak sledujete notino.sk pravidelnejšie viete, že ceny kolíšu, tak možno klesne aj táto ;-)



Na obale sady vzadu je aj návod, ja však postupujem trošku inak, ukážem vám to dole na fotkách. V balení sa nachádzalo všetko, čo potrebujete na kompletné líčenie obočia. Oceňujem, že sada tieňov je vhodná pre všetky typy od svetlých až po tmavé a dá sa s ňou aj pekne vyhrať.

paletka tieňov na obočie s rozjasňovačom a malým zrkadielkom




vosk na fixáciu obočia v ceruzke s vrchnáčikom so strúhadlom




štetček s kefkou


Sada je praktická a odolala aj nárazovým útokom môjho malého bratranca, ktorý keď videl, že sa so sestrou líčime sa v nej porýpal tiež (tiene sa nerozpadli, len trošku oprášil ich vrchnú vrstvu, zastavili sme ho včas).


Na mnohých návodoch odporúčajú najprv naniesť farbu a potom vosk. Pred rokmi som vyskúšala opačný postup a odvtedy to nerobím inak.
Základom je upravené obočie, ale prirodzene, tenký pásik sa dnes už nenosí, skôr hrubšie iba jemne vytrhané. Obočie prečešem a prejdem voskom v ceruzke. Potom ho prečešem znova a opatrne nanášam farbu. Ku koreňu nosa svetlejšiu - zachádzam až do tej najsvetlejšej a postupne ku koncu obočia tmavú. Znova prečešem a pod líniu obočia nanesiem rozjasňovač, aby sa pokožka pod chĺpkami trošku zvýraznila a jemnučko farebne odlíšila.

Výsledný efekt:
Fotky sú staršieho dátumu, mohli ste ich vidieť v recenzii na Missha podklad a BB Perfect Cover

pred líčením

tesne po líčení

po celom dni


Snažila som sa nafotiť to detailnejšie, no nejak sa nevieme s foťákom zladiť, hoci už spolu fungujeme pekných pár rokov. Nakoniec to dopadlo takto:





Na jemné a rýchle úpravy stačí obočie prejsť voskom a už to vyzerá o čosi lepšie ako bez akýchkoľvek zásahov na prvej foto.









Predpokladám, že sada mi vydrží ešte dlho. Na líčenie obočia totiž neminiete veľa ani vosku ani tieňov aj keď si ho líčite každý deň. Ak by som ju porovnala so sadami Oriflame, Famous či Rimmel, ktoré som mala, zdá sa mi taká komplexnejšia. Jednoducho k nej už nič iné nepotrebujete. Vosk v ceruzke považujem taktiež za praktickejší ako vosk uložený v paletke vedľa tieňov a paletka 3 tieňov s rozjasňovačom je, ako som už písala, naozaj univerzálna a vhodná pre každý fototyp ;-)

Za mňa teda áno! Ako si upravujete obočie pri líčení? Uprednostňujete farbenie obočia u kozmetičky alebo sa s tým pasujete doma?

6 komentárov:

  1. Kedysi som chodila ku kozmetičke, ktorá mi pravidelne upravovala obočie. Po čase som sa to radšej poriadne naučila aj ja takže teraz sa mi tomuto podobné produkty zídu. Táto sada vyzerá byť fajn, naposledy som uvažovala nad kúpou ich pomády na obočie v takom malom tégliku.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od této značky jsem měla hodně dlouho bázi pod oční stíny, která byla fajn. Ale už se mi pokazila a před pár dny jsem ji asi po roce vyhodila.

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O tejto značke som ešte nepočula. Ja som si v 15 vytrhala obočie, vtedy bolo v móde čo najtenšie...no keď si teraz pozriem staré fotky neviem či sa smiať alebo plakať :D nejakú dobu som sa snažila nechať ho dorásť a používala som rôzne ceruzky...teraz už vyše roka sa snažím chodiť ku kozmetičke pravidelne, už mi to celkom pekne dorástlo ale stále to nie je 100%...a to zafarbenie mi vydrží tak týždeň..asi porozmýšľam nad touto sadou, tie fotky mi prídu prirodzenejšie ako ceruzka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zaujala ma tato sada, momentalne pouzivam len riasenku na obocie, kvoli nedostatku casu, chcem sa spytat kolko to asi trva

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. záleží od zručnosti, zo začiatku aj dlhšie, možno takých 5 minút, aby všetko klapalo a bolo pekne a prirodzene vytieňované

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]