Post Page Advertisement [Top]

Po období, keď som sa takmer vôbec nelíčila prichádza akési prechodné obdobie, keď sa občas nalíčim. Súvisí to aj s tým, že sa podvedome pripravujem na návrat do práce a teda každoranné líčenie. 

Avšak nedávno som urobila značne veľký krok, keď som sa rozhodla konečne zbaviť všetkých tých starých líčidiel. Áno, za mejkapom Chanel, paletkami Urban Decay či lícenkou tarte mi bolo ľúto, ale používať ich už nebolo vôbec bezpečné - a na druhej strane už som ich ani nepoužívala, iba nostalgicky spomínala.

A tak nastal čas doplniť nové zásoby a pomohla som si s ponukou e-shopu Elnino, vďaka ktorým som sa vrátila k Rimmelu. Moje stračie srdce však nedá dopustiť na rozjasňovač Mary Lou od theBalm a konečne ho mám v plnom balení.

theBalm Mary Lou Rimmel riasenka a linka


riasenka a očná linka Rimmel London


Rimmel bude mať navždy v mojom kozmetickom srdci špeciálne miesto práve vďaka projektu Rimmel Agentky, ktorého som bola súčasťou pár nezabudnuteľných rokov. Navyše je táto dekoratívka lacná a zväčša celkom fajn. A toto sa mi páči všeobecne - ak je niečo lacné, účinkuje a dodá ten žiadaný výsledok - tak to je top.


RIMMEL LONDON MASCARA VOLUME FLASH X10


Riasenka Volume Flash X10 Extreme Black stojí iba niečo cez 2 € a má úzku kefku s krátkymi štetinkami. Začiatky však boli trošku boj. Bola až príliš mokrá, a to u mňa znamenalo, že sa mi už pri druhej vrstve riasy lepili a otláčali na viečko. Ďalšie pokusy však už boli omnoho lepšie. Síce po celom dni trochu opadáva pod viečko, ale stále je to podľa mňa veľmi dobrá a lacná riasenka, ktorá pekne predĺži a dodá riasam aj objem. Ak vám vyhovuje tento typ kefiek, smelo do toho.




Poďme na ďalšie líčidlá:


RIMMEL LONDON GLAM EYES Tekuté očné linky 3,5 ml odtieň 001 Black Glamour


Očná linka Glam Eyes 001 Black Glamour je tekutá s tenkým štetčekom. Praktickejšie sú linky vo fixe, ale občas majú tendenciu vysychať, resp. nie sú také intenzívne. Túto som si kedysi kupovala pravidelne a návrat bol viac než spokojnosť. Intenzívna čierna a vďaka tenkému štetčeku sa s ňou dobre pracuje. Navyše štetček je dlhý tak akurát, pri dlhších sa mi stávalo, že sa mi ohol a najmä v rýchlosti som tú linku nakreslila krivo. Opäť veľmi dobrý produkt za necelé 3 €.


Na očiach mám namiesto očného tieňa rozjasňovač theBalm Mary Lou. Toto je rozjasňovač, ku ktorému sa roky vraciam a dosiaľ som lepší nenašla. Veľmi často ho používam aj ako očný tieň, je pomerne intenzívny aj bez podkladovej bázy a pritom stále vhodný na denné líčenie. S podkladom je výrazný, ale žiadna diskoguľová trblietka.









Nenechajte sa zmiasť cenou (cca 20 €). Má síce "iba" 8 gramov, no balenie je celkom veľké. Maličká verzia v paletke má len 3 gramy a ani pri dennom používaní som ju nedokázala celú minúť.  Toto balenie mi určite vydrží dlho a navyše v porovnaní s maličkým balením má veľkú výhodu - je v kovovom obale, ktorý vydrží dlhšie ako papierový z paletky. Papierový je síce krásny a možno viac eko, ale zároveň sa aj rýchlo zašpinil pravidelným používaním.



na tvár som si svietila mobilom, v skutočnosti nie je taký žiarivý, podľa akné vidíte, že fotka nie je upravovaná

Rozjasňovač má zlatistý nádych a tvári dodá jemný a zároveň prirodzený glow. Nepráši, neopadáva, práve naopak s pokožkou akoby plynie a dá sa jednoducho a ľahko vrstviť. Chápem, že pri súčasnej ponuke značka theBalm zapadá prachom. Navyše u nás nemá takmer žiaden marketing, keďže pred pár rokmi im skončil oficiálny czsk e-shop a czsk sociálne siete im tiež nefungujú. Napriek tomu toto nie je pre mňa stará láska, ktorá nehrdzavie, ale dlhodobá srdcová záležitosť. Viem, že na tento rozjasňovač sa môžem s istotou spoľahnúť.

Líčite sa každý deň? Používate rozjasňovače? Uprednostňujete lacnú a účinnú kozmetiku alebo si doprajete drahšie produkty? Dajte mi vedieť v komentároch, rada sa inšpirujem.


Recenzia je sponzorovaná (barter).

Ešte si dovolím na záver uviesť jeden affiliate link (teda link, ktorý je evidovaný na môj účet a z prípadnej registrácie by som mohla mať malú províziu, no nikoho by som si nedovolila nútiť registrovať sa. Ja sama tento portál odporúčam, pretože som už niekoľkokrát využila jeho možnosti) - cez portál Plná peňaženka dostanete momentálne viac ako 3 % z nákupu na Elnino naspäť! :-) To sa oplatí, nie? Ja už som mala dohromady vyplatených viac ako 120 €! 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]