Post Page Advertisement [Top]

Darčekové sady alebo balíčky sú fajn možnosť, ako si trošku zjednodušiť kúpu kozmetiky. Ale na druhej strane sa často aj oplatia viac ako kupovať jednotlivo každý produkt. Občas sa síce stane, že v sade nájdeme aj niečo menej použiteľné, ale ponuka je celkom široká, a tak pri poctivom výbere vlastne vyhráte.

Napríklad minulý rok v decembri som sama sebe kúpila sadu Sesderma C-VIT, ktorá obsahovala krém a sérum. Jasné, že tú taštičku nepotrebujem, ale využijem ju. Tá sada má vyšla na cca 40 €. Len samotný krém stojí okolo 40 €, takže pre mňa veľká výhra.



Krém a sérum boli zabalené v takejto taštičke.  A aký bol návrat k línii C-VIT? Sérum má mliečnu konzistenciu, dobre a rýchlo sa vstrebáva. Krém je ľahký, trošku gélový. Oba produkty majú jemnú nevtieravú pomarančovú vôňu. A najlepšie je, že ide o stabilnú formu vitamínu C - netreba ho skladovať v chladničke, nemení farbu a konzistenciu a potenciálne podráždenie je tiež minimalizované. Pleť hydratuje, rozjasní. Veľmi dobrá línia, určite sa k nej budem vracať.




Stále hovorím, že Sesderma je môj Lovebrand a zatiaľ to platí. Práve vďaka Notinu som pred rokmi prvýkrát vyskúšala čaro tejto španielskej značky a som za to nesmierne vďačná. V oceáne kozmetických značiek som našla to, čo mi sedí. Odvtedy som už vyskúšala viacero línii aj produktov a teda vyhovoval mi zatiaľ každý. 


Aktualne má Notino v ponuke tieto darčekové sady Sesderma

  • Retises (obnovujúci krém s retinolom a vitamínom C 30 ml + depigmentačné sérum 30 ml a vyzerá dosť lákavo)
  • Hidraloe (Sesderma Hidraloe upokojujúci gél na tvár a telo 250 ml + Sesderma Repaskin ochranný fluid SPF 50+ 50 ml)
  • Seskavel (Seskavel Growth intenzívna kúra proti vypadávániu vlasov 12x8 ml + šampón proti vypadávaniu vlasov 200 ml)
  • C-VIT (C- Vit Liposomal Serum rozjasňujúce sérum s vitamínom C 30 ml + Hydraderm Hyal Cream hydratačný krém 50 ml)

V rámci akcie BLACK FRIDAY viete až do 27.11. 2022 s kódom "black" ušetriť ešte 20 % navyše práve na značke Sesderma.  (Napríklad ale na značke Toni&Guy viete ušetriť až 40 % a to je jedna z mojich obľúbených vlasových značiek za relatívne dobrú cenu).

Na blogu nájdete aj články o ampulkách, a teda túto trojicu by som odporúčala každému - aktuálne so zľavou 20 % tak napr. Factor G vyjde na menej ako 20 €!!!

Toto by bol pre mňa dokonale vyskladaný darček:







Keď sa však presunieme mimo vôd Sesdermy, zaujali ma tieto darčekové sady:
  • ACM Duolys Riche (obsahuje Duolys.A intenzívne sérum proti vráskam 30 ml + Duolys vyhladzujúci očný krém 15 ml + Duolys Riche hydratačný krém pre suchú pleť 40 ml + Sébionex micelárna voda 100 ml + Novophane posilňujúci šampón pre slabé vlasy s tendenciou vypadávať 100 ml + kozmetická taška)

  • Beauty of Joseon Hanbang Serum Discovery Kit (obsahuje Glow Serum Propolis + Niacinamide regeneračné a rozjasňujúce sérum 10 ml + Glow Deep Serum Rice + Arbutin rozjasňujúce sérum pre zjednotenie farebného tónu pleti 10 ml + Calming Serum Green Tea + Panthenol sérum pre upokojenie a posilnenie citlivej pleti 10 ml + Revive Serum Ginseng + Snail Mucin intenzívne regeneračné sérum 10 ml)



  • Klairs Fundamental Basic But Ultimate (obsahuje Fundamental Ampoule Mist antioxidačná hydratačná hmla na tvár 125 ml + Moist Soothing Cream intenzívne hydratačný krém 20 ml)




  • Maria Nila Head & Hair Heal Beauty Bag (obsahuje Head & Hair Heal upokojujúci šampón proti lupinám a vypadávaniu vlasov 350 ml + Head & Hair Heal upokojujúci kondicionér proti lupinám a vypadávaniu vlasov 300 ml + Head & Hair Heal upokojujúci šampón proti lupinám a vypadávaniu vlasov 100 ml + Head & Hair Heal upokojujúci kondicionér proti lupinám a vypadávaniu vlasov 100 ml + transparentná kozmetická taštička)





  • Missha Vita C Plus (obsahuje antioxidačné pleťové sérum proti pigmentovým škvrnám 30 ml + Watermelon Extract hydratačná plátienková maska + Pumpkin Fruit Extract vyhladzujúca plátenná maska + Pineapple Fruit Extract ošetrujúca plátienková maska + Pear Fruit Extract rozjasňujúca plátienková maska + Carrot Root Extract upokojujúca plátienková maska)





  • SKIN1004 Madagascar Centella Travel Kit (obsahuje Toning Toner jemné exfoliačné tonikum pre citlivú pleť 30 ml + Light Cleansing Oil čistiaci a odličovací olej s upokojujúcim účinkom 30 ml + Ampoule hydratačné sérum pre upokojenie a posilnenie citlivej pleti 30 ml + Soothing Cream upokojujúci krém pre citlivú a podráždenú pleť 30 ml + Ampoule Foam krémová čistiaca pena pre citlivú pleť 20 ml)





  • TheBalm - asi akúkoľvek sadu, hoci tam paletky nie sú, skôr je zameraná na oči a pery. Je to stále moja srdcová záležitosť.





Využívate akcie typu Black Friday? Nakupujete darčekové sady?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]