Post Page Advertisement [Top]

Koľko z nás si pred rokmi pri pohľade na prejav puberty na tvári povedalo: "Teším sa, že keď budem konečne dospelá, nebudem mať akné." A potom sa to na chvíľku možno aj utíšilo a boli sme šťastné prešťastné. A potom sa to vrátilo a vracia sa s každým cyklom. A tak si na prahu tridsiatky hovorím, že by som sa s tým mala zmieriť. Hej, odkedy chodím pravidelne na kozmetické čistenie a ošetrenie pleti do salóna je moja pleť v omnoho lepšom stave. No práve v tom cyklovom období (a pred ním a po ňom) sú nielen na tvári rôzne takéto prejavy. A tak aj o 15 rokov po tej príznačnej vete z úvodu článku si hovorím, že potrebujem pomocníka na domácu starostlivosť o inkriminované miesta na koži. Mala som ich niekoľko a teraz som našla ďalší zaujímavý kúsok od značky tianDe.


Existuje množstvo produktov na lokálne liečenie akné, avšak z nich je značná časť určená na mastnú pleť, a tak zvyknú vysušovať. Je veľmi fajn, že tento pomer sa mení a kozmetické či farmaceutické firmy vzali do úvahy, že nielen mastná, ale aj zmiešaná a suchá pleť môže mať akné. A aj keď mám zmiešanú pleť, práve gély určené na mastnú mi ju vysušili až do šupiniek. Práve takému efektu som sa chcela vyhnúť a na odporúčanie sestry, ktorá má skôr suchšiu pleť som si kúpila bylinkový gél na akné od tianDe.








Poteší aj zloženie, podľa ktorého obsahuje extrakt z listov šalvie, z kvetov ibišteka sudánskeho, z kvetov zemolezu japonského, z kvetov chryzantémy či extrakt z listov čajovníka činskeho. Všetky tieto zložky majú aktívne pôsobiť na problémové miesta, urýchľovať proces hojenia a regenerácie pokožky.



Produkt je skôr krémovejší, vonia príjemne bylinkovo (ako milovníčku rôznych čajov je mi táto vôňa nesmierne sympatická), ale čo je hlavné - účinkuje spoľahlivo. Skúsenosť z posledných dní - na krku a tvári sa mi objavili 3 také až by som povedala vriedky - červené a boľavé. Začala som si ich pravidelne natierať týmto gélom - ráno, po príchode z práce aj niekoľkokrát a potom večer pred spaním. Za také 2-3 dni sa vriedky zmenšili a pomaly začali miznúť. Skvelé je aj to, že koža na tých miestach nebola presušená. Som úprimne hotová. Po tom množstve rôznych kozmetických produktov, ktoré som za tie roky poskúšala ma len tak ľahko niečo nenadchne, to mi verte. Tento gél odporúčam všetkými desiatimi. Možno nie každému zaúčinkuje tak rýchlo (možno niekomu aj rýchlejšie). Všetko je individuálne a veľa záleží aj od stupňa akné. Jedno však viem iste - toto je produkt tianDe, ku ktorému sa budem rada vracať. 25 gramové balenie (ktoré je dostatočne veľké, keďže gél aplikujete lokálne) vychádza okolo 13 €.

3 komentáre:

  1. No momentálne pátram po všetkých podobných prípravkoch a máš s tým vysúšaním pravdu. Aktuálne aplikujem 100% Tea Tree a ešte aj ten suší ako blázon aj keď účinok má dobrý. Ale tento produkt, o ktorom píšeš sa mi celkom páči, no mám aj trochu pochybnosti. Nezmiznú predsa vriedky za 2 - 3 dni bez zásahu aj samé?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U mna to ma zvacsa taky priebeh, ze ked akne alebo vriedky neriesim lokalnou starostlivostou, zmiznu asi po 2 tyzdnoch az. Po lieceni su aj s priznakmi prec do tyzdna, po tych 2-3 dnoch sa zmensi opuch a nie su bolestive, ale cervena ta plocha stale je. U niekoho mozno zmiznu vriedky aj do 2 dni bez akehokolvek zasahu, mne sa to este nikdy nestalo.

      Odstrániť
  2. Já jsem poprvé produkty od TianDe vyzkoušela teprve nedávno, pár týdnů zpátky a jsou fajn.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]