Post Page Advertisement [Top]

Produkty Collistar mi robia spoločnosť už dlhšie. Kým kedysi by som po tejto značke iba pokukovala, vďaka akciám, ktoré som vo Fann vychytala som si urobila radosť a túto značku vyskúšala na vlastnej koži. A neľutujem. Minule ste si mohli prečítať o micelárkach, dnes vám priblížim pleťový krém a kapsulky.


Oba produkty boli zabalené v papierových škatuľkách, na ktorých nájdete všetky dôležité informácie. Páči sa mi, že samotné balenia produktov sú pevné a skôr hrozí, že pri páde poškodia menej kvalitné dlaždičky v kúpeľni tie krémy než naopak (zatiaľ mi však nepadli :-D a aj dlaždice sú celé, tak to je len taká domnienky).





Práve kapsuly boli môj úplne prvý produkt od Collistar. Bolo to takto: Keď som videla reklamu na novú líniu Nero Sublime / Sublime Black, zaujala ma. Línia a jej produkty majú obnoviť vitalitu, detoxikovať, bojujú proti poškodeniu pleti vplyvom voľných radikálov a posilňujú obranyschopnosť DNA buniek. Dlhšie som vo Fann-ku nenakupovala, a tak mi v marci pristál v schránke kupón na eraktiváciu členstva s 50 % zľavou na 2 produkty vybraných značiek. Medzi nimi bola aj značka Collistar. A tak som si vybrala práve tieto kapsulky. Plná suma sa mi zdala príliš vysoká (71,50 €), no za polovičnú to už vyzeralo viac než lákavo! A tak som objednala. A tak som vyskúšala. A tak používam doteraz, pričom som už viac ako polovicu balenia spotrebovala.






V balení potešila vzorka očných kapsúl - rozmýšľala som, že si kúpim kombináciu týchto a očných, no zdala sa mi to vysoká investícia (hoci s 50 % zľavou) na to, že som značku nemala vôbec vyskúšanú. Dnes by som už do toho šla bez váhania.
očná kapsulka totiž pôsobila na moju pokožku očného okolia ako balzam. Gélovitá konzistencia sa rýchlo vstrebáva, hydratuje a regeneruje očné okolie, ktoré mám vždy suchšie. Tie šupinky mi zmizli už po prvom použití. Viem, že hodnotiť produkt na základe vzorky je veľmi odvážne, no myslím, že tieto očné kapsulky by mohli stáť za hriech.







Vrátim sa ale naspäť k pleťovým kapsuliam, ktoré nie sú primárne určené na starostlivosť o očné okolie. Objem kapsulky stačí na tvár a časť krku, čo mi však nevadí. Otváram ju klieštikmi tak, že si len jemne naštiknem koniec, aby som mohla vytlačiť celý obsah. Keď som ju otvárala odporúčaným spôsobom (zakrútením) stalo sa mi, že časť drahocenného obsahu pretiekla cez prsty a nepodarilo sa mi ju celú aplikovať na tvár. To len taký malý postreh z aplikácie.
Má gélovitú konzistenciu, čo mojej pleti celkom vyhovuje. Dosť rýchlo sa vstrebáva, nezaťažuje ju, nepremasťuje, ale zároveň nie je ani suchá. Dokonalý spoločník aj pre zmiešanú pleť. Po približne polovici balenia sa mi zdá, že pleť je skutočne rozžiarenejšia, mejkap lepšie drží, nezmastí sa počas dňa tak rýchlo a dokonca akoby kapsulky trošinku účinkovali aj na mimické vrásky, ktoré sú trošku jemnejšie, hoci nie je oficiálne kategorizovaná ako anti-age. Som veľmi spokojná. Bonus navyše (ale to pri každom kapsulovom produkte): pri cestovaní si so sebou môžete zobrať iba dané množstvo kapsúl, nemusíte brať celé balenie. Dávajte akurát pozor, aby neboli v styku s vlhkosťou.







S týmto krémom sa nespája až taký dlhý príbeh, no tiež som využila akciu (júlovú, o ktorej som písala v článku s micelárkami) a nechala som si poradiť. Ľahký hydratačný pleťový krém, ktorý moju zmiešanú pleť nezaťaží, ale zároveň ju dostatočne hydratuje tak, aby nebola suchá. A podarilo sa.






Krém má gélovú konzistenciu a na prvý pohľad očarí jeho ružovkastá farba. Sľubuje až 72 hodinovú hydratáciu, no jedine pri pravidelnom používaní. Suchej pleti vyhovovať nebude v žiadnom prípade. Normálna, zmiešaná, ale aj mastná ho ocenia. Je ľahučký, rýchlo sa vstrebáva a poskytuje pleti primeranú hydratáciu. Funguje ako dokonalý podklad pod mejkap, ktorý aj dlhšie vydrží. Nezaťažuje pleť a míňa sa celkom pomaly. Ak máte zmiešanú pleť viete, že mať dobrý krém je celkom dôležité, pretože príliš mastným si ju zbytočne zaťažíte, tie, ktoré sú určené na mastnú pleť vám ju môžu až vysušiť. Tento krém je takou zlatou strednou cestou a moja pleť ho má veľmi rada (a ja veru tiež). Dokonca pozorujem aj regeneračné účinky vďaka zvhlčeniu pleti.


Toto kombo používam už istú dobu - kapsulky večer a krém ráno a mojej pleti poskytujú zdravú rovnováhu. Dokonca mám pocit, že aj tá moja T-zóna už nie je taká mastná ako kedysi. Značka Collistar ma celkom oslovila a už sa teším na nejakú ďalšiu akciu, v ktorej si zásoby doplním. Najbližšie teda určite očné kapsulky z línie Nero Sublime :-)

1 komentár:

  1. Značku neznám, ale hodně mě zaujala, jelikož mám taky celkem mastnou T-zónu, díky moc za tipy třeba po značce brzy mrknu :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]