Post Page Advertisement [Top]

Posledný týždeň dovolenky... čo si dáme dnes? Porozhliadala som sa po byte a odpoveď sa priam núkala. Nuž som vybehla na nákup, pribehla naspäť, zvešala záclony, urobila obed, dala záclony prať, pripravila rebrík a hor sa. Vyčistiť žalúzie, dať do poriadku okná (už to potrebovali...) Povysávať, samozrejme :-) Bežný deň ženy. A poviem vám, je to lepšie ako fitko :-D Tričko som prepotila a práve pred chvíľou som skončila. Tieto riadky dopisujem autenticky práve teraz ešte v tom mokrom tričku. Ale nie o tom som chcela. Keďže už nevládzem, aj dobre, že som si tak trošku kratšiu recenziu naplánovala práve na dnes. To viete, niekedy si stíham predpísať pár recenzií vopred, inokedy píšem v ten daný deň. Ale poďme k veci ;-) Dnes to bude pekne voňavučké!
Máte radi ovocnú vôňu v telových krémoch, balzamoch, olejoch, masielkach, jednoducho v telovej kozmetike? Ak áno, tak toto sa vám bude páčiť! Balea priniesla viacero noviniek, ktoré nájdete aj v klasických predajniach DM aj v ich e-shope. Dnes vám predstavím dvojfázový telový olej v spreji a trblietavý telový sorbet.


Tieto dve mazadielka som si vybrala na testovanie sama. Prečo? Nuž... na trblietavé telové prípravky som bola už dávnejšie zaťažená. A dvojfázový olej ma jednoducho zaujal :-) Hlavne pre svoje sprejové balenie.


Začnem dvojfázovým telovým olejom. Ako môžete vidieť, skladá sa z dvoch zložiek, ktoré je potrebné pred použitím poriadne premiešať.




Olej obsahuje slnečnicový olej, sezamový olej a olej z jadierok broskyne - preto tá nádherná broskyňová vôňa, ktorej sa neviem nabažiť. Pokožku ošetruje, hydratuje a osviežuje. Aplikácia je veľmi praktická, no niekedy je možno lepšie radšej si olej nastriekať do dlaní a rozotrieť po tele, ako riskovať, že pri striekaní na telo ho budete striekať aj všade naokolo (mne sa tak podarilo "trošku" nechať na podlahe, nevšimla som si to a skoro som sa zabila). Olejček sa rýchlo vstrebáva. Tak dobre sa po ňom zaspáva... :-) Jednoducho lahôdka na večer ale aj inokedy počas dňa individuálne podľa potreby pokožky.
Podľa mňa must-have pre všetkých, ktorí milujú ovocné nevtieravé a nie príliš sladké vône. Za 3,99 € kúpite 150 ml produkt. 


Na telovom sorbete s trblietkami ma zaujali dve veci: 1. trblietky, samozrejme, 2. sorbet. Mala som rôzne telové produkty (krémy, mlieka, balzamy, oleje, masielka a pod.), ale sorbet ešte nie.



Má ľahučkú gélovú textúru a príjemne ovocne vonia (taktiež mi pripomína broskyňu). Trblietky sú jemné a na opálenej pokožke decentne vyniknú, tak ako ostali na ruke tesne po aplikácii (dá sa jednoducho umyť). Čo mi ale však vadí je ten lepivý pocit. Najprv som si myslela, že je to len tesne po aplikácii, ale ono je to aj po dlhšej dobe. Takže ten sorbet napriek pre mňa krásnemu trblietavému efektu si u mňa veľmi neškrtne. Pocit lepkavej pokožky totiž nepatrí medzi moje obľúbené. Veľká škoda. Lepšou voľbou by snáď bol tento telový olej v spreji s trblietkami.

Jeden na totálku áno, druhý mierne sklamanie. Používate občas trblietavé mazadielka alebo sa im vyhýbate?

Recenzia je sponzorovaná.

2 komentáre:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]