Post Page Advertisement [Top]

Zrejme všetci poznáme líniu Aroma Ritual - voňavú kolekciu produktov Dermacol. Milujem ich sprcháče, to je snáď dlhodobému čitateľovi blogu jasné ;-) No v tomto príspevku nebude reč len o sprcháčoch. Dermacol totiž priniesol na trh aj parfumované telové spreje a pleťové vody.

Sprchové gély



Začnem z pravej strany, pretože tieto dva sprcháče nie sú žiadnou novinkou a kúpila som si ich nedávno vo veľkom výpredaji (zo spevňujúceho som vzala 3 ks, z poopaľujúceho 4 ks - ten po opaľovaní ešte stále je v akcii a určite sa oplatí!). Sú to sprcháče, ktoré som už mala a veľmi som si ich obľúbila. Nie, neverím, že ten spevňujúci zo mňa po sprche urobí Jillian Michaels ako zázrakom, ale páči sa mi jeho chladivý efekt, ktorý človek ocení najmä teraz v horúčavách. Sprcháč po opaľovaní milujem odkedy som ho prvýkrát vyskúšala. Jeho pomarančovo-čokoládová vôňa vo mne vyvoláva brutálnu chuť na sladké, no keď sa ho poriadne nadýchnem, tak trošku oklamem bunky a stačí mi sladké vo vôni, nemusím sa ním ládovať ;-) Bonusom je ošetrujúci účinok po opaľovaní (pozor, nenahradí však žiaden poopaľovací krém či gél).
Najnovšími prírastkami do rodiny sprcháčov Aroma Rituals sú ostatné tri: Happy Summer, Tropical Shower Gel a Summer Shower Gel. Ich farba je jemne podobná farbe na obale. Happy Summer a Summer Shower Gel voňajú sladšie, Tropical je sviežejší vďaka obsahu mäty. Je silné povedať, že ich milujem všetky? Používam na striedačku podľa nálady ;-) Sprcháčom z kolekcie Aroma Ritual u mňa nič nepokazíte ;-)




Viete, že v lete je potrebné narábať s parfumom, toaletnou vodou či inou voňavou záležitosťou veľmi opatrne? Inak na tom nie sú ani tieto telové spreje, keďže obsahujú alkohol. Odporúčam aplikovať na tkaniny, nie na kožu. A ak už chcete vôňu aplikovať na kožu, tak nie vtedy, keď ste na slnku, pretože si budete koledoavť o rôzne nepríjemnosti (alergie, podráždenú kožu, fľaky a pod.). Už dlhšie mám celkom citlivú kožu a ani v inom ročnom období si nemôžem žiadnu vôňu aplikovať priamo na kožu, takže s tým radšej neexperimentujem.
Páčia sa mi názvy týchto sprejov - Waikiki Sun, Ibiza Party, Portofino Kiss a St. Tropez Night. Ak máte radi citrusové vône, poteší vás Portofino Kiss. Ak preferujete vanilku, kvetiny a pomaranč, stavte na Waikiki Sun. Milovníkov sladučkého ovocia (granátové jablko, maliny) poteší Ibiza Party. A na záver môj favorit - tajomná vôňa bergamotu a bielych kvetov je namixovaná v St. Tropez Night. Ide o parfumované telové spreje, takže nemôžete očakávať dlhú výdrž vône, sú však ľahučké a príjemne prevoňajú, ak ich máte so sebou ;-) Navyše, po spotrebovaní môžete balenie znovu použiť (či už len na vodu ako osviežovač alebo pokojne hocijako inak ;-)).




Trojica pleťových vôd na rôzne potreby pleti. Levanduľová ju upokojí, zmierni začervenanie, ošetruje pokožku s akné, dokonca pomáha aj po nadmernom opaľovaní, či holení (teda pokojne ju použite aj na iné časti tela ;-)). Navyše, jej vôňa pôsobí príjemne relaxačne. A priznám sa, je to môj favorit. A hoci nie je na obale napísané, že by sa dala používať aj na mejkap, občas ju použijem aj na nalíčenú tvár.
S ružovými vodami sa akoby roztrhlo vrece, sú veľmi populárne a niet sa čomu čudovať. A tak má jednu aj Dermacol. Tá pleť nielen osvieži, ale aj mierne vypne. Môžete ju použiť aj na mejkap, pôsobí ako voňavý fixátor, hoci neúčinkuje tak perfektne ako iné produkty, ktoré sú priamo označené za fixátor mejkapu (či môj najobľúbenejší fixátor - termálna voda v spreji od Avéne), ale v prípade núdze svoje urobí celkom dobre.
Poslednou z trojice je jasmínová pleťová voda, ktorá pleť tonizuje a osviežuje a taktiež pôsobí relaxačne. Vo svojej podstate všetky tri pleťové vody pôsobia relaxačne v zmysle aromaterapie, pretože obsahujú jemnú zmysly upokojujúcu vôňu, ktorú aplikujete blízko nosa a efekt sa tak urýchli.

Zaujal vás niektorý z produktov? Za mňa jednoznačne odporúčam ktorýkoľvek zo sprcháčov, parfumovanú vodu a pleťovú vodu ako SOS po ruke niekde v kabelke (asi takej väčšej, do menšej ich nenarvete ;-)).


Recenzia je sponzorovaná (okrem dvoch sprcháčov, ktoré som si sama kúpila v akcii).

7 komentárov:

  1. Katka, ten modry sprchac mam a je uuuuzasny na tieto horuce dni, chcela som skusit vsetky, ale kaslem na to a ostavam pri tomto :)) Stanka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja pouzivam sprchac od Dermacolu stale ten fialovy s vonou hrozna a neviem sa ho vzdat 😃 a urcite by som chcela vyskusat ruzovu vodu od nich, kedze ruzova voda je urcite mojim celorocnym must have a neviem uz bez nej existovat.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som kedysi používala ružovú vodu, akurát si mi ju týmto článkom pripomenula :) a mňa zaujali určite tie telové vône :) pamätám si na jeden telový krém ktorý strašne krásne voňal ako melónová žuvačka :) a asi takú nejakú vôňu by som prijala :) ... a z týchto čo tú máš ma zaujala Ibiza Party :)
    Beauty Bubble

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten sprchový gel po opalování mám moc ráda. Hlavně ta vůně!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jujky těch osvěžujících sprejů jsou mraky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pleťové vody vidím už ani neviem na akom v poradí blogu a lákajú ma najviac. Ja momentálne testujem ale zpevňujúce telové mlieko a zatiaľ si veľmi pochvaľujem. Efekt nejako nevidím ale ináč som si hoo veľmi obľúbila.

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]