Post Page Advertisement [Top]

Pôvodne som tento príspevok chcela nazvať letné líčenie alebo moji letní pomocníci. A potom som si uvedomila, že takto chodím takmer celý rok (s výnimkou špeciálnych príležitostí). Asi starnem, pretože radšej si pospím o 15 minút dlhšie, než by som si mala každé ráno vykresľovať dokonalý mejkap. BB krém, obočie, riasenka, výnimočne aj očná linka, trošku líčka, zafixovať púdrom, niečo na pery a odchod z domu. V súčasných horúčavách takmer ani nechápem ženy, ktoré musia mať tie svoje vrstvy. Stačilo mi prejsť do obchodu, na poštu a domov (čo mi zabralo asi hodinku a v obchode bola klíma) a tieklo zo mňa. K môjmu nenalíčenému vzhľadu mám pár nových pomocníkov a niektoré sú úplne vychytávky, hoci nejde o žiadne prevratné novinky ;-)


Základom je vyčistená pleť a pleťový krém.



Na ten aplikujem môj obľúbený kórejský BB krém (prípadne aj korektor) a potom pokračujeme úpravou obočia, na ktoré aktuálne používam ceruzku Giordani Gold.







Ceruzka je prakticky obojstranná. Nemusíte tak držať dva produkty, pretože pomocou kefky obočie učešete a ceruzka ho pekne vyplní. Myslela som si, že odtieň Blonde bude pre mňa svetlý, ale pôsobí celkom pekne prirodzene. Poteší aj výdrž - celý deň bez problému aj v týchto horúčavách, keď sa vám potí celý človek, nie len tvár.
Aktuálne v K11 za akciovú cenu 5,99 €.

Keď je obočie upravené, pokračujem jemnučkým tónovaním. Vedeli ste, že Oriflame má v ponuke viacúčelové krémové tyčinky, ktoré vôbec nie sú len na kontúrovanie? Môžete ich použiť aj na pery (nevysušujú, práve naopak) či ako očný tieň!














Tyčinky sú nádherne krémové s trblietavým efektom, ktorý však nepôsobí ako diskoguľa, ale práve naopak, dodáva pleti pekný a prirodzený žiarivý efekt. Sú celkom sýto pigmentované, stačí jedna "čiarka" a máte o líčka postarané ;-) No dajú sa bez akéhokoľvek náznaku problému rozotrieť pomocou štetca takmer dostratena. Sú síce malinké, no pri ich výdrži a sile myslím, že ich tak skoro zaručene neminiem. Oba odtiene Bronze Glow aj Coral Glow majú čosi do seba a odkedy ich mám, používam ich pri každom líčení. Osobne mi vyhovujú podstatne viac ako púdrový bronzer či lícenka, takže určite zostaneme v blízkom a pravidelnom vzťahu ;-)
Aktuálne v K11 za akciovú cenu 8,99 € / kus.

Tento efekt je fajn, kórejský BB krém je skvelý celoročne, v lete ho oceňujem úplne, pretože obsahuje aj SPF 30+, a tak sa mi nestalo, že by som mala spálenú tvár. No vytvára aj lesklý efekt, ktorý je možné obmedziť tým, že siahnete po púdri. Sypký púder obsahuje aj štetček a na prvý pohľad nepraktické balenie je fajn, pretože keď ho máte so sebou, je určite lepšie použiť malý štetček než labutienku (aspoň podľa mňa, keďže na labutienku sa usádza všetok púder a štetčekho aplikuje na tvár a taktiež štetčekom sa tváre ažt ak nedotýkate ako labutienkou). Nepraktické však sú tie dierky na púder, ktoré po čase aj tak prestanete prelepovať ochrannou fóliou a ak budete mať púder so sebou, môže sa rozsypať. Odporúčam vopchať tam na polovicu zložený vatový tampón a predídete "katastrofe".
Aktuálne v K11 za akciovú cenu 11,99 €.








DENNÉ SVETLO BEZ BLESKU

UMELÉ OSVETLENIE S BLESKOM



PO 5 HODINÁCH, UMELÉ OSVETLENIE S BLESKOM


Tak takto ma môžete stretnúť najčastejšie. Práve no-makeup makeup som si veľmi obľúbila, pretože pôsobí prirodzene a dokážete sa nalíčiť celkom rýchlo (čo oceníte najmä ráno pri vstávaní do práce).

Z týchto produktov Giordani Gold určite odporúčam viacúčelové krémové tyčinky a ani ceruzka na obočie nie je na zahodenie ;-) Púder urobil svoju prácu, no mojim miláčikom ostáva Invisible Fixing Powder od Dermacolu, ktorý je aj trošku lacnejší.

Upútavka pre všetkých: Už od K13 (teda od 13. 8. 2018) budú mať blogerky k dispozícii špeciálne objednávkové kódy, s ktorým získate nejaký ten produkt ako bonus ;-) Viac info už 13. 8. na mojej fanpage ;-)

Recenzia je sponzorovaná.

4 komentáre:

  1. Ta krémová tyčinka mě zaujala nejvíce. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Naozaj veľmi zaujímavé produkty, najviac sa mi páčili tie tyčinky ktoré sa dajú používať aj na pery. Krásne odtiene a zároveň kontúrka fakt super! ;)

    Krásny večer prajem. :)
    Blog of Sunflower

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]