Post Page Advertisement [Top]

Dermacol už dávno neznamená len výrazne krycí mejkap. Táto česká značka ponúka produkty azda v každej kategórii kozmetiky a čoraz viac sa rozmáha už aj pánska kozmetika. Dnešok však bude venovaný rozmaznávaniu tela. Prednedávnom predstavili kolekciu telových mliek a telových krémov v bielom (hydratačné), ružovom (vyživujúce) a červenom (regeneračné) obale. Zákazník ich tak dokáže celkom ľahko rozoznať. Dnes vám predstavím 3 z nich.


15 % Karité



Z kolekcia regenerácia 15 % Karité je k dispozícii telový krém a telové mliečko. Telový krém je balený v 300 ml dóze so šrubovacím uzáverom. Po otvorení je potrebné odstrániť ochrannú fóliu. Je skôr ľahšej konzistencie a celkom rýchlo sa vstrebáva do pokožky. Telové mliečko je v 250 ml balení a je značne tekuté - doslova ako mlieko. Nenechajte sa tým však zmiasť. Napriek svojej tekutosti dodáva pokožke potrebnú dávku hydratácie a výživy a príjemne ju regeneruje. Bonusom je extra rýchle vstrebávanie. Červená kolekcia je určená pre suchú a veľmi suchú pokožku, no na svoje si prídu aj majitelia normálnej pokožky a nielen teraz v lete. Stále platí, že to, čo svojej pokožke urobíte, vám vráti. V dobrom aj v zlom význame. Starajte sa o ňu a ona vám to vráti ;-) Ak ju však budete zanedbávať, neočakávajte, že sa vám po rokoch odvďačí pružnosťou a pevnosťou ako "za mlada" ;-) Kolekcia karité nemá výraznú vôňu, vonia ako krém ;-), čo môže byť bonus pre tých, ktorým vôňa masla karité príliš nevonia.


15 % Urea



Telové mliečko urea, taktiež v 250 ml balení, ale k dispozícii na predaj je aj väčšie 400 ml balenie, je hydratačné, avšak oproti karité možno prekvapí na prvý pohľad hustejšou konzistenciou. Tá však nijako neovplyvňuje fakt, že sa celkom rýchlo vstrebáva. Pokožke poskytuje sviežu hydratáciu takmer okamžite a tým aj úľavu. Vôňa je iná ako pri kolekcii karité, toto vonia tak sviežo-krémovo. Je vhodné pre všetky typy pokožky. Doprajte si potrebnú dávku hydratácie nielen zvnútra ale aj zvonka.



Porovnanie konsitencie zobrazených produktov - napriek tomu, že karité je aj telový krém má urea hustejšiu konzistenciu, no mierne gélovitú pri rozotieraní. Mliečko karité takmer tečie, preto s ním narábajte opatrne, aby vám z pokožky nestieklo skôr ako ho stihnete rozotrieť. Tieto produkty používam na striedačku a telové mliečko karité mám na nočnom stolíku a používam ho ako záchranu a krém na ruky každý večer. Ruky už nemávam suché, práve naopak, sú hebké a hladké.

Cena produktov je okolo 5 € - mliečka 5,29 € a krém 5,69 €.



Až do 22. 7 (resp. do vypredania zásob) nájdete v e.shope Dermacolu akčné ceny, a tak sa môžete potešiť obľúbeným produktom za nižšiu cenu ;-) 
Z kategórie akčné ceny odporúčam:

Včera som si už objednala :-D Neodolala som, keď som videla tie sprcháče za takú cenu.. a už sme dohodili ešte aj čistiaci pleťový gél, bez ktorého manžel nemôže "žiť" a obľúbenú očnú linku. Hej, aj ja si Dermacol produkty občas objednávam ;-) Nie všetko je grátis od firmy ;-)





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]