Post Page Advertisement [Top]

S prírodnými riasenkami mám rôzne skúsenosti, no prevažná väčšina z nich nedodala mojim riasam požadovaný objem (hoci ho nie vždy sľubovali). Skôr išlo o akési prirodzené zvýraznenie vlastných mihalníc. Od značky Alverde som riasenku ešte neskúšala, preto som bola celkom zvedavá, aká bude.


Dm-ka priniesla retro edíciu dekoratívky Alverde a mňa ten vzhľad veľmi zaujal. A keď mi na testovanie prišla práve riasenka, veľmi som sa potešila. 



Riasenka má klasickú kefku a vonia podobne ako väčšina tých prírodných riaseniek, ktoré som mala (naposledy to tuším bola riasenka od PHB Ethical Beauty). Ide o VOLUME maskaru, a tak podľa názvu očakávame nejaký pridaný objem na riasach. Mala by byť vhodná aj pre nositeľky kontaktných šošoviek a je oftalmologicky potvrdená.



Nanášanie bolo trošku boj, tento efekt som dosiahla asi 3 vrstvami. Oceňujem, že to vyzerá prirodzene, akoby moje vlastné mihalnice dosiahli aký-taký objem. A tento vzhľad aj vydrží celý deň, veľmi neopadáva, akurát sa otláča na viečka. Nespôsobovala mi žiadne ťažkosti počas normálneho nosenia, akurát raz, keď mi začali slziť oči, tak ma potom štípali a musela som sa odlíčiť. Na moje prekvapenie je čo odličovať. Aj keď to tak vôbec nevyzerá, to vrstvenie urobilo svoje a bolo potrebné použiť viac vatových tampónov ako pri takej riasenke Dermacol. Pozitívom bolo, že oči nebolo nutné "drhnúť", riasenka išla dole pekne jednoducho.
Riasenka nie je zlá, ak vám stačí jemné zvýraznenie. A ja, hoci milujem výrazné mihalnice (očné tiene veľmi nepoužívam odkedy som mala problémy s očami, spolieham sa skôr na linku a riasenku + výraznejšie pery), mám dni, keď sa nelíčim vôbec alebo keď mi stačí jemná riasenka. 
A či by som po nej siahla niekedy znovu? Úprimne, asi nie. Tieto prírodné riasenky majú možno šetrnejšie zloženie, ale asi sa fakt rozhodnem buď mať výraznejšie nalíčené riasy alebo vôbec. A na takú jemnejšiu vrstvu postačí jedna vrstva aj nejakej obľúbenej riasenky.

3 komentáre:

  1. Tak ja som zatial s prirodnou dekorativkou nemala ziadnu dobru skusenost, velakrat som sa vyhadzala este viac ako po chemickych pripravkoch a co sa tyka riasenky, tak nanasanie az 3 vrstiev by ma nebavilo 😏 riasenka je moja najmenej oblubena vec z celeho licenia a chcem to mat rychlo za sebou 😃

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ani mě tato řasenka moc nezaujala. Tři vrstvy jsou už opravdu docela dost. Kdysi jsem hodně chtěla přejít na dekorativní kosmetiku, ale nic mi nevyhovovalo.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě tato řasenka nezaujala, nelíbí se mi ani její vzhled. Přijde mi z doby, kdy na trhu moc kosmetických produktů ještě nebylo.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]