Post Page Advertisement [Top]

Matný tekutý rúž, ktorý drží ako najatý? To je veru sen každej mejkap-maniačky. A navyše taký, ktorý pery nevysušuje, ale ich regeneruje a dokonca obsahuje aj SPF 15. Žeby som našla dokonalý matný tekutý rúž?



Tento rúž je novinkou z línie Giordani Gold od Oriflame a nájdete ho v krásnych a sýtych 8 odtieňoch od najsvetlejšej nude až po tmavú burgundy. Tak ako väčšina GG produktov aj tento rúž je zabalený v ikonickom čiernom papierovom obale so zlatým prúžkom, písmom a logom.





Na testovanie som si vybrala 2 podobné odtiene, ale ja z tej červenej jednoducho nemôžem. Je dokonale ženská, zvodná, sýta... jednoducho nádherná.
















Farba sa len minimálne rozpíja v okrajoch pier ani v linkách, avšak neusádza sa v nich. S aplikátorom je možné vykresliť pery celkom precízne, ak máte trasľavú ruku ako ja, aplikujte rúž radšej pomalšie a opatrnejšie. Hoci z okraja pokožky je možné ho tesne po nanesení celkom ľahko odstrániť vatovou tyčinkou namočenou v micelárke alebo inom odličovači. 
Zo začiatku po nanesení je na perách lesklý efekt, ktorý sa ale v priebehu pár minút zmení na matný. Páči sa mi, že nevysušuje pery a nemala som pocit napnutých pier, ako to býva pri niektorých typoch podobných trvácnych matných tekutých rúžov.

Čo už poteší menej je výdrž. Teda nie tak celkom. Ak nejete a nepijete (skúšala som ho počas horúčav v uplynulých dvoch týždňov, takže nepiť dlhšie ako hodinku bolo pre mňa nereálne), tak vydrží. Stačí, že sa len napijete a rúž postupne mizne zo stredu pier ako vidno na fotkách po 3 hodinách, počas ktorých som nič nejedla, iba pravidelne dopĺňala tekutiny, a to som sa snažila robiť to opatrne (viete, také tie rôzne prapodivné grimasy, ktoré robíte v snahe zachovať vzhľad rúžu čo najdlhšie ako v pôvodnom stave). Keď som sa potom najedla, efekt bol ešte výraznejší (už nie veľmi fotogenický) - hoci sa rúž nerozmazáva, "správa sa" presne tak, ako mnohé ďalšie tekuté matné rúže, ktoré som vyskúšala.
Chválim, že v katalógu ani pri popise produktu sa nepíše, že by mal vydržať X hodín, takže výrobca v tomto nezavádza.
Odličuje sa ťažko - presne tak, ako väčšina týchto typov rúžov (pery musíte pomaly drhnúť, aby ste ho z nich dostali). Samozrejme, nie je problém mať rúž pri sebe a po nápoji / jedle si stratený pigment na perách doplniť. Na bežné nosenie do práce, kde sa nalievam litrami čaju a kávy a pojedám rôzne kašičky či klasický obed som si ho však zobrať netrúfla. Poznám sa a nestíhala by som si pery domaľovávať a pravdepodobne by som odchádzala z práce domov zničená iba s červenou linkou a kde-tu aj s nejakým "nalepeným" zostávajúcim pigmentom rúžu.

Týmto som však nechcela povedať, že tieto rúže sú zlé. Práve naopak. presne také isté ako mnoho ďalších matných tekutých rúžov rôznych značiek s jednou výhodou - nevytvárajú pocit suchých pier, ktorý neznášam. Nájdete v K 7 na stranách 12 - 13 za akciovú cenu 5,99 € / kus.

2 komentáre:

  1. Škoda, no. A já myslela, že už půjdu objednávat, krásné odstíny sis vybrala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. za mňa sú tieto rúže dokonalé! :) mám odtieň True Red a myslím si, že lepší matný rúž som doteraz ešte nemala...veľmi ma prekvapil a písala som o ňom tiež nedávno na blogu ako o topke :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]