Post Page Advertisement [Top]

Už v úvode článku prezradím, že som nezanevrela na produkty Gisele Delorme, stále ich zbožňujem :-) iba som ich na chvíľku vymenila za NovAge od Oriflame. Už som mala niekoľko produktov z tejto línie a uchvacuje ma čím ďalej tým viac. Preto som sa rozhodla vyskúšať produkty určené na čístenie pleti - píling, pleťový gél a tonikum.


Začnem s produktom, ktorý nie je z radu NovAge - sadou uteráčikov na tvár. Najlepšie by bolo utierať si čistú tvár asi do papierovej utierky, no to by zvýšilo tvorbu odpadu. Používam uteráčiky, ktoré sú umiestnené na špeci mieste a aj manžel je upovedomený, že sú to moje uteráčiky na tvár. Keď kupujete sadu, máte tam už takéto menšie zväčša automaticky, no občas nie je odveci si zadovážiť aj samostatné mini :-) Uteráčiky May nájdete v aktuálnom katalógu 6 na strane 6. Dva uteráčiky s rozmermi 30 x 30 cm kúpite za 4,99 €. Odporúčam pred prvým použitím určite vyprať.



Čistenie pleti pozostáva z 3 krokov: píling, gél a tonikum, pričom píling aplikujem raz týždenne. Po tom, čo som dopoužívala sadu chemického pílingu NovAge sa mi tvorí o čosi menej akné a jazvičky sa rýchlejšie zahojili a zacelili. Pleť je v rovnováhe. Tento píling je produkt, aký si predstavíte pod pojmom píling - obsahuje exfoliačné čiastočky, ktorými masírujete pleť. Nedráždi, neškriabe, neštípe a stará sa o menej viditeľné póry. V katalógu 6 ho nájdete na strane 137, zatiaľ som ho ešte nevidela v akcii - kúpite za 10,90 €.






Každé ráno a každý večer už mávam nejaký ten čas rutinu s NovAge. Na opláchnutú pleť zjemňujúci penivý čistiaci gél a krúživými pohybmi čistím pleť. Je veľmi fajn, že napriek tomu, že pleť vyčistí a nemám pocit ani mastnoty ani upchatia pórov ju udržuje hydratovanú, nevysušuje, ale ani nepremasťuje. Taká tá správna rovnováha. A ako každý produkt s pumpičkou, aj táto sa dá jednoducho uzavrieť otočením do strany. Gélov je viac - podľa potreby pleti. Ja som si vybrala zjemňujúci, ktorý nájdete na strane 132, jeho cena je 10,90 €.



Zavŕšením čistenia je použitie regeneračnej tonizačnej pleťovej vody. Potešilo ma, že obsahuje účinok proti vráskam a napomáha obnove pleti (na čo sa budem hrať, vek a váhu neoklamem, s tým druhým sa aspoň čosi dá robiť, ak sa chce :-D - teraz to vyznelo tak, že mám depku z veku, no nemám, celkom si zo seba robím srandu ;-)). Vonia tak trošku ovocne a hoci to nie je klasická pleťová voda, pretože aspoň na tampóniku pôsobí hutnejšie, pleť po jej použití nie je lepkavá, ani suchá, ani začervenaná. Jednoducho je hladká a príjemne svieža. V katalógu ju nájdete na strane 132, kúpite za 10,90 €. V ponuke je taktiež viacero variantov pleťovej vody NovAge, vyberiete si ľahko podľa potrieb svojej pleti.



Produkty na čistenie pleti NovAge si ma celkom získali. Netvrdím, že už nič iné používať nebudem, ale určite ich spotrebujem ;-) A potom sa pravdepodobne znova vrátim k produktom Gisele Delorme.

3 komentáre:

  1. Na tuhle značku jsem se už v Oriflamu dívala, ale odolala jsem. Výrobky vypadají celkem dobře. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tuhle značku neznám a celkově z Oriflame neobjednávám, takže vůbec netuším

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ak by ste niekedy skúšali, tak práve NovAge sa mi zdá taký katalógový nadštandard.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]