Post Page Advertisement [Top]

Nepredstavujte si pod týmto názvom nič sexuálne ;-) Ide však o produkt, o ktorom budete určite počuť :-) Mám spotrebovanú cca polovicu balenia a som si tým takmer istá. Ide totiž o slovenský ručne robený pleťový krém vhodný pre všetky typy pleti.


Keď som sa začítala do popisu, rozšírili sa mi zreničky od nadšenia. Krém je vyrábaný ručne za studena a obsahuje približne 86 % zložiek organického pôvodu. Z obalu sa dozviete všetko podstatné. Okrem názvu a tematického obrázku na etikete zbadáte označenie VEGAN, RAW, HANDMADE, VYROBENÉ NA SLOVENSKU, recyklovateľné a fakt, že krém je potrebné spotrebovať do 6 mesiacov od otvorenia (s čím problém nebude). Obal je hnedé sklo s UV ochranou, krém nevstavujte slnečnému žiadeniu, vlhku a teplu nad 25 °C.



Krém obsahuje bio extrakt z pukov a kvetov bulharskej (damašskej) ruže, bio extrakt z plodov malín, vitamíny C, A, E, B2, minerály, je obohatený o vzácne oleje - šípkový, broskyňový, mandľový a jojobový. Neobsahuje vodnú zložku, čím pôsobí na prvý pohľad tuhšie a ťažšie. 






Toto jeho "pôsobenie" vyvolalo rešpekt po prvom nanesení, keď som bola istú chvíľu celá mastná. Napadlo mi, že na moju zmiešanú a problematickú pleť asi nič moc. Ale nenechajte sa zmiasť. Po čase sa krém pekne vstrebe - nanášam vždy večer, keďže moja pleť počas dňa nepotrebuje až takú výživu (resp. používam ázijský BB krém) a ráno nebol na pleti náznak mastnoty. Pleť je svieža, hebká, hydratovaná a dokonca urýchľuje proces hojenia akné a pôsobí protizápalovo. Na toto ročné obdobie je ako stvorený, no určite budem pokračovať v používaní, kým ho neminiem ;-)
Moja pleť na tento krém reaguje veľmi priaznivo, žiadne náznaky začervenania, svrbenia či štípania. Nič. Jednoducho harmónia. Milovníkov sladkého poteší jeho vôňa, ktorú cítiť ešte aj ráno po zobudení /a áno, aj na vankúši, ale nie je to nič nepríjemne výrazné/.

60 ml krém s lákavým prírodným zložením a priaznivým pôsobením na pleť kúpite na TU za 16,80 €.


Niečo o výrobcovi. Projekt Herbárium chce prepájať vedomosti a múdrosti z celého sveta, a preto Venuši položil na hruď védický symbol srdcovej čakry, ktorá naviac spája ducha s telom a upiera pozornosť na témy ako: láska a vzťahy, rovnováha, súcit, odpustenie a bezvýhradné prijatie seba i ostatných. Chce tak upriamiť pozornosť na podporu samoliečebnej schopnosti tela, ktorá vyžaduje rovnaký dôraz na vnímanie fyzických dôsledkov a duchovných príčin problémov a dáva bylinným výrobkom hodnosť pomocníkov na tejto ceste.
V ponuke nemajú len krémy, ale aj mastičky, oleje, silice, gély, tinktúry, čaje (a ja som veruže čajoholik) a rôzne ďalšie produkty. Rada podporujem slovenských výrobcov a touto cestou ďakujem za to, že ste ma oslovili a dali mi možnosť vyskúšať váš krém.

4 komentáre:

  1. Tuhle kosmetiku nepoznám, ale krém se mi docela líbí. Má pěkný obal a ta konzistence vypadá velmi příjemně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite odporúčam :-) vôbec nie kvôli tomu, že som krémik dostala na testovanie. Páči sa mi filozofia, zloženie produktov, ručná výroba a celkový prístup :-) a okrem iného ten krém aj funguje tak ako má ;-)

      Odstrániť
  2. Môže sa ako vegan označovať výrobok s obsahom včelieho vosku?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na obrazku je starsia vzorkova etiketa kremu, aktualne najdete kremik aj s percentualnym oznacenim 97% vegan, co oddeluje 3% vcelieho vosku od ostatnych produktov.. pozrite do fb skupiny http://www.facebook.com/groups/herbariumprojekt/

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]