Post Page Advertisement [Top]

Vo štvrtok ste si na blogu mohli prečítať o krémoch vhodných pre dospelú pleť s akné. Dnes zabŕdneme do špecifickej starostlivosti najmä pre mastnú a aknóznu pleť od Oriflame. Produkty s jasným názvom Pure Skin majú docieliť, aby bola Vaša pokožka čistejšia pri použití 1-2 krát týždenne. 







Na prvý pohľad sa zdá, že by mohol byť vhodný aj na každodenné používanie, ale neriskujte to. Pílingové čiastočky sú menšie a jemnejšie, no pleť nedráždia. Pomáha čistiť upchaté póry, a tým obmedzovať vznik čiernych bodiek. Po použití je pleť príjemne svieža.





Pleťovú masku odporúčam použiť po pílingu a určite nenechať pôsobiť dlhšie ako 5 minút. To, akú hrubú vrstvu aplikujete, je na vás. Masku odstraňujem vatovým tampónom namočeným v mierne teplej vode. Už počas pôsobenia cítiť, ako sťahuje pleť. Raz týždenne na dočistenie je vhodná aj pre zmiešanú pleť, no prednostne je určená mastnej pleti.




Chcete vyskúšať oba tieto produkty, no bojíte sa, že vám nesadnú? Nie je nič jednoduchšie, ako staviť na toto balenie, ktoré obsahuje aj čístiaci gél a píling 2 v 1 aj pleťovú masku. Údajne je to na jedno použitie, no pokojne vystačí aj na 2 (hoci tam už je problém s tým, že máte balenie otvorené a produkt môže byť uschnúť alebo vytiecť).

Produkty Pure Skin by som prednostne odporučila mastnej pleti, resp. zmiešanej maximálne raz do týždňa ako doplnkovú starostlivosť v čistení pleti. Neurobte však chybu, ktorej som sa ako -násť ročná v čistení pleti dopustila ja. V domnení, že mám mastnú pleť som používala výhradne prípravky na mastnú pleť, krémy skoro vôbec. Tak som si docielila suchú aknóznu pleť. Našťastie sa v tom pubertálnom veku dala správnou starostlivosťou rýchlo dokopy. Vždy po použití aj takýchto produktov nezabudnite pleť nakrémovať alebo použiť hydratačné sérum ;-) Áno, aj mastnú pleť je potrebné hydratovať, len voľte konzistenciu, ktorá ju nezaťaží.

Všetky spomínané čistiace produkty Pure Skin od Oriflame nájdete za akciovú cenu v katalógu 3, ktorý je platný už od pondelka 5. 2. 2018! Čekujte stranu 103! Gél za 3,99 €, maska za 2,49 € a toto dvojbalenie za 0,99 €!

3 komentáre:

  1. Tyhle výrobky se mi líbí. Sice nic pro moji pleť, ale určitě si své oblíbence najde. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuto řadu od Oriflame vidím poprvé, já co se týče čistících produktů na pleť mám mnohem raději přírodní produkty a ty s chemickým složením se snažím už pouze spotřebovat, co mám doma a nové nekupuji.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tyhle výrobky vidím poprvé, ale zaujaly mě :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]