Post Page Advertisement [Top]

Už viac ako polroka používam na čistenie pleti kozmetiku Gisele Delorme a moja pleť sa mi celkom pekne odvďačuje. Investícia sa oplatila! A preto ivnestujem stále! Raz do mesiaca profesionálne ošetrenie pleti v salóne Estém v Prešove a dokupujem zásoby pleťovky, ak mi niečo dochádza (aj aktuálne mám v salóne rezervovaný pleťový čistiaci gél a pleťovú vodu). A minule ma prekvapili, keď mi ďakovali za pozitívnu recenziu kozmetiky a dostala som pleťové sérum, ktoré je... ale veď sa dočítate v dnešnej recenzii ;-)

Moja aktuálna pleťová starostlivosť od Gisele Delorme (pretože okrem toho používam aj niektoré iné produkty - či už odličovače alebo pleťové krémy) obsahuje:
  • peeling, ktorý používam 1-2 krát týždenne
  • čistiaci pleťový gél, ktorý používam večer (áno, to je ten pôvodný! A takto dlho mi vydržal pri dennom používaní!!!)
  • stabilizačnú pleťovú vodu, ktorú používam ráno aj večer (toto je moje druhé balenie)
  • čistiace pleťové mlieko, ktoré používam ráno
  • pleťové sérum, ktoré používam ráno a večer každý deň

O troch z týchto produktov ste si už mohli prečítať v prvom príspevku venovanom tejto značke profesionálnej pleťovej kozmetiky, dnes si prečítate o "novinkách" :-)



Vzorka upokojujúceho pleťového krému bola na vyskúšanie. Zdal sa, že bude hutný, ale celkom rýchlo sa vpil do pokožky a ani omylom ju nezmastil. Práve naopak. Pôsobil ako "balzam" :-) 



Nanášala som ho na vyčistenú pleť, ktorá už bola ošetrená aj pleťovým sérom večer. Ráno som sa zobudila so sviežou, hydratovanou a vyživenou pleťou.





Čistiace pleťové mlieko som nejako nemala v úmysle kúpiť. No v salóne ho pri profesionálnom čistení na moju pleť používajú pravidelne a keď mi ho ponúkli v dopredajovej akcii, dlho som neváhala. Prečo predsudky voči pleťovému mliečku? Priznám sa, že som sa neopodstatnene bála, že moju pleť zmastnie :-D A nič také sa, samozrejme, nestalo. Používam ho ráno na čistenie pleti - nanesiem na navhlčenú pleť, masírujem a pomocou navlhčenej papierovej vreckovky / vatového tampónu ho odstraňujem z pleti. Pleť je vyčistená, svieža, hydratovaná. Keď som ho použila večer po odlíčení, bola som naozaj prekvapená, koľko mejkapu ešte ostalo na pleti a toto mliečko ho zachytilo. Jednoducho wau! 





Upokojujúce sérum má presne ten typ aplikátorov, ktorý mám veľmi rada - pomocou praktickej pipetky totiž naberiete presne toľko produktu, koľko potrebujete a keďže sa ho nedotýkate, neznehodnotíte obsah balenia. Sérum je vhodné na citlivú a reaktívnu pleť, ktorú upokojuje, hydratuje, zjemňuje a poskytuje jej pružnosť. Možno je to viditeľné na foto - mám spotrebovanú už polovicu balenia a bola to trefa do čierneho. Moja pleť toto sérum miluje! Je naozaj pružnejšia a dobre pripravená na aplikáciu krému a ďalších produktov aj dekoratívnej kozmetiky. Celkom vhodne pôsobí aj v týchto chladnejších dňoch, keď moja pleť netrpí prechodmi zo zimy do tepla tak ako kedysi.

Gisele, ďakujem! Táto kozmetika je naozaj skvelá. Síce finančne náročnejšia, ale určite stojí za to.  Navyše, vydrží! Príklad - Pleťový gél vychádza okolo 30 €, no vydrží pri dennom používaní (a to som ho spočiatku používala aj ráno aj večer) aj pol roka! Tento som kúpila 11. augusta 2017 a ešte je v balení produkt na niekoľko dní.
Moja pleť je zjednotená, dokonca aj mejkap či BB krém na nej vydrží dlhšie ako v pôvodnom stave aj bez použitia nejakého podkladu (ktorý by ju práve možno zbytočne nepríjemne zaťažil).

3 komentáre:

  1. Kosmetiku nepoznám, ale když je něco kvalitní, nemám problém si připlatit. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neznám značku ani produkty, překvapuje mě že jich máš pohromadě hned tolik :D vypadají moc dobře :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Som rada, že som mohla priniesť do blogového sveta niečo nové ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]