Post Page Advertisement [Top]

Značka Frais Monde mi celkom prirastá k srdcu. Okrem zaujímavých produktov dekoratívnej kozmetiky a kvalitnej telovky sa mi pred časom dostal do rúk aj tento nádherný čerešňový setík. Pripomína jar a rozkvitnuté stromy a hoci v tomto počasí tak trošku provokuje, zaiste poteší.


Set sa skladá z trojice produktov telovej kozmetiky, všetky v 50 ml balení: parfémovaná voda, pena do kúpeľa a telový krém.









Parfémová voda



50 ml balenie takejto vody je naozaj postačujúce. Vonia príjemne, cítim z nej naozaj iba čerešňový kvet, žiadne iné zložky. Intenzita výdrže je porovnateľná s inými parfumovými vodami a aj po kontakte so zvieratami či turistike ju po celom dni na sebe cítim, hoci nie výrazne intenzívne, ale cítim. Toto balenie som momentálne na stránkach parfumérie Elnino nenašla, v ponuke je však obľúbený parfumovaný olej či toaletná voda z tejto čerešňovej edície :-) A momentálne vo valentínskej zľave!




Úprimne, tento produkt som spotrebovala ako sprchový gél, nie ako penu do kúpeľa. Tekutá je tak akurát, gél by bol určite hustejší, no nevadilo to ;-) Nevysušuje pokožku a pekne ju prevonia. Na webe je dostupná v 200 ml balení.




Krémik má ľahkú konzistenciu a celkom dobre sa vpíja do pokožky, ktorú navyše po kúpeli dokonale prevonia a ešte zintenzívni vôňu parfumu. Suchšej pokožke hydratácia stačiť nebude, no ako prevoňanie s jemnou hydratáciou, keď chcete ráno / cez deň po sprche prevoňať svoje telo, je celkom vhodný. Kúpite samostatne v 200 ml alebo vo výhodnejšej sade spolu s penou do kúpeľa.
Túto moju sadu, za ktorú ďakujem tímu Elnino, aktuálne v ponuke e-shopu nevidím, to však neznamená, že už nikdy nepribudne. Pre milovníkov tejto talianskej kozmetiky a jarných kvetov či ovocia je kolekcia Cherry Blossoms ako stvorená ;-) Môžete tak využiť už spomínanú valentínsku akciu a nakúpiť v zľave nielen tieto produkty ;-)

2 komentáre:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]