Post Page Advertisement [Top]

Nie je žiadnym tajomstvom, že milujem sladké. Aj keď sa mu snažím odolať a nevyžrať tabuľku čokolády na posedenie, vo forme sprcháča alebo telového mazadla mu veľmi rada neodolám. Niekedy totiž stačí svoje zmysly oklamať intenzívnou sladkou vôňou a chuť na zjedenie niečoho "zakázaného" pominie. Inak to nie je ani v prípade značky Bingospa.


Po tom, čo ma kontaktovali zo stránky www.bingospakozmetika.sk bola moja voľba produktov jasná - čokoláda! A bez čoho sa zaručene nezaobídem? Bez sprcháča a telového mazadla - v tomto prípade masielka.





Čokoládový sprchový gél, ktorý by mal byť zároveň aj redukčný, posilňuje a chráni pokožku, dokonca má vraj účinky aj proti starnutiu. Nadšene potvrdzujem, že stimuluje produkciu endorfínov, keďže stačí jeden nádych tejto dokonale čokoládovej vône a hneď som ako vo wellnesse ;-) Úprimne, redukčný účinok som si za ten týždeň nevšimla, no spolieham sa na redukčný účinok v zmysle sugescie - keď si poviem, že čokoláda bude až v sprche ;-) 




Telové masielko si ma získalo po prvou použití. Má príjemnú našľahanú textúru, ktorá sa rýchlo vstrebáva a tá vôňa... Maslo vďaka obsahu retinolu a bambického masla pokožku hydratuje a vyživuje. Keďže nemám suchú pokožku, používam ho každý druhý deň a som nadmieru spokojná. Žiadna negatívna reakcia sa nedostavila, práve naopak. 

Takto nejako si predstavujem aromaterapiu v domácom prostredí. Inak produkty mi trošku pripomínajú kakaovú Ziaju, avšak tieto majú vôňu prirodzenejšiu a intenzívnejšiu. Veľmi pekne ďakujem za možnosť vyskúšať, určite nie sú v mojej kúpeľni naposledy ;-)



3 komentáre:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]