Post Page Advertisement [Top]

Asi som naozaj maniak na rúže, pretože ich u mňa nájdete celkom dosť - od lesklých po matné, od krvavočervených po telové, no väčšinou odtiene nositeľné na deň alebo večer. A hoci už mám svojho rúžového miláčika (PuroBio), nedalo mi a neodolala som kombinácii matných rúžov Super Matte a podkladovej báze od the ONE Oriflame. Výsledok bol pre mňa celkom prekvapujúci a nadmieru nositeľný! Áno, s každým odtieňom a na každú príležitosť.


Rúže sa nachádzali v papierovom obale - takto ani po rozbalení ich nerozoznáte, musíte uch buď otvoriť alebo si preštudovať nálepku s názvom odtieňa. Primer je vo forme hrubej vysúvacej ceruzky na pery iba s vrchnáčikom.






Postupne prejdeme všetkými odtieňami - od najsvetlejšej koralovej, cez fuchsiovú až po ohnivú červenú. 



Constant Coral



Svetlučký odtieň vhodný na akúkoľvek príležitosť. Jemne zvýrazní líniu pier a dodá im príjemný koralovo-ružový nádych.

Forever Fuchsia



Milujem takéto ružové odtiene a už po vyskúšaní farby na chrbát ruky som tušila, že si "sadneme". Nemýlila som sa. Používam aj bez podkladu, ale s podkladom vydrží naozaj o takú hodinku dlhšie ako v pôvodnom stave - viď. foto 4 hodiny po opätovnom použití rúžu (a popíjaní kávy a čajíkov).

Ethernal Flame




bez primera
Červená je moja srdcovka. Najmä posledných pár rokov po červenom rúži siaham podstatne častejšie ako kedykoľvek predtým a dokonale sa s týmto odtieňom zžívam. 


Práve na ňom vidíte rozdiel v použití primera - fotené za rovnakých svetelných podmienok v interiéri s použitím blesku. Primer vytvorí na perách priehľadnú ochrannú vrstvu - čosi ako balzam na pery, avšak nie je ani leská ani "tekutá". Ide o akýsi film, ktorý má pery pripraviť na nanesenie farby. Farba potom skutočne vydrží dlhšie (cca o hodinku ako v pôvodnom stave), avšak je menej intenzívna, pretože rúž po tej priehľadnej vrstve kĺže a trošku ju "naberá" na seba. Teda primer má aj svoje výhody aj nevýhody.

Výdrž všetkých rúžov je rovnaká, no najlepšie sa hodnotí práve pri odtieni typu Ethernal Flame či Forever Fuchsia, kde je ubúdanie intenzity viditeľnejšie. Páči sa mi, že pri jedení a pití mizne tak celkom prirodzene a nerozpíja sa ani keď nepoužijete kontúrku.

Rúž ma naozaj príjemne prekvapil. Jediné, čo by som mu vytkla je, že nie je taký super matný, ako to o sebe tvrdí v názve. Je to niečo medzi matným a lesklým. Počas nosenia som nemala pocit suchých pier, čo sa pri niektorých typoch matných rúžov stáva.

V kampani 2/2018 ho kúpite za akciovú cenu 3,99 €! Primer je v ponuke za tú istú cenu. Nájdete ich v katalógu na strane 128.

4 komentáre:

  1. Tieto ruze su od Oriflame moju najoblubenejsie, ja si ho obtisnem do servitky, aby nebol taky leskly, ale su velmi prijemne na nosenie :) skoda, ze s inymi od Oriflame som si nejako nesadla, vacsinou su len kremove a malo pigmentovan

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mám podobnú skúsenosť - väčšina rúžov od Oriflame v tejto tyčinke ma absolútne nenadchla a fungovali skôr ako jemne tónovaný balzam na pery (aj keď ani o výžive sa veľmi nedalo rozprávať)

      Odstrániť
    2. Celkovo mam pocit, ze Oriflame, co sa tyka ruzov ma este, co dohanat, ale verim, ze nieco vymyslia, lebo inak mam rada tuto znacku a vela veci mi sedi :)

      Odstrániť
  2. Primer mě až tak moc nezaujal, ale ty rtěnky jsou super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]