Post Page Advertisement [Top]

Viete, že testovanie očných odličovačov prebieha u mňa s rovnakým rešpektom ako testovanie vlasového šampónu. Mám dosť citlivé oči, ktoré ľahko reagujú podráždením, začervenaním či výrazným štípaním na negatívny podnet. Kolekcia NovAge ma už dlhšie lákala, až som sa rozhodla, že ju vyskúšam práve cez tento gélový odličovač, ktorý mi pripomína bublinky vo vode :-)


Odličovač je vo veľmi praktickom balení s uzatvárateľnou pumpičkou, vďaka čomu je vhodný aj na cesty.



Bežne do práce si oči líčim prevažne len riasenkou, na ktorej odlíčenie mi stačia také 2 stlačenia pumpičky a cca 4 vatové tampóny:



Potom na chvíľku nechám pôsobiť na zavrených očiach, aby gél začal reagovať s riasenkou a odstránil ju jednoduchšie, rýchlejšie.



Gélik obsahuje provitamín B5 a očný mejkap odstraňuje naozaj citlivo. Keďže ide o gél, ktorý odporúčam nechať chvíľočku pôsobiť, vytvorí na očnom okolí taký mazľavý povrh, po ktorom tampón kĺže a odstráni mejkap jednoduchšie, bez šúchania suchým tampónom. 
Na použitých tampónoch vidíte, že nemá problém ani so zvyškom mejkapu, či BB krému a odstráni ho z očného okolia spoľahlivo.
Občas sa mi pri tekutých stávalo, že keď sa mi "šmykla" ruka a nechtiac som na tampón aplikovala viac odličovača, ako som chcela, tak sa prebytočný dostal do oka a podľa druhu odličovača to miestami poriadne štípalo. Tento gél sa mi do oka nedostal a zatiaľ ma neštípe, čo verím, že už ani nebude.
Mal by posilňovať mihalnice, neviem to potvrdiť, ani vyvrátiť, avšak pri odličovaní mi celkovo padá menej mihalníc.
Moja prvá skúsenosť s ospevovanou kolekciou NovAge bola teda naozaj dobrá a bezproblémová, zaujali ma aj sady pleťovej kozmetiky, ale momentálne mám doma dosť pleťovky, ktorú chcem používať :-) Ide určite o zaujímavý produkt, ktorý má miesto na mojej poličke dennej starostlivosti :-)



150 ml produkt nájdete v aktuálnom katalógu K2 za zvýhodnenú cenu 7,99 € na strane 40. Máte skúsenosti s produktami NovAge?

4 komentáre:

  1. Tiež som tento odličovač skúšala a vyhovoval mi. Mala som rada keď bol ten gél chladný na očiach, bolo to príjemné po celom dni a dobre odličoval.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S produkty od této značky zkušenost nemám, ale odličovač se mi líbí. Hlavně ty bublinky uvnitř. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]