Post Page Advertisement [Top]

Moje vlasy sú vplyvom toho, že nedokážem len tak sedieť /už ani nepamätám, kedy som sa naposledy nudila.../ často len tak porozhadzované po zemi (ako pozostatok po umývaní, sušení či česaní), hoci verím, že tento trend po jeseni nahradí iný. Okrem rôznych prípravkov proti padaniu vlasov, na podporu rastu, proti lupinám a tak podobne siaham cca raz týždenne aj po vlasovej maske a pravidelne po umytí, resp. tesne pred umytím alebo na noc aj po vlasovom sére. A tie od Ziaja ma veru celkom zaujali!


Argánový & tsubaki oleje








Táto línia je vhodnejšia pre suché a zničené vlasy. Sérum je o čosi "mastnejšie", preto ho používam pred umytím vlasov zvyčajne aj na noc, aby som vlasom dodala nejakú tú výživu. Na sére navyše oceňujem, že napriek tomu, že pôsobí mastnejšie vlasy nezaťažuje. Maska sa mi taktiež zdá trošku ťažšia na moje vlasy, preto ju s kašmírovou striedam. Oba argánové produkty vlasy pekne a intenzívne regenerujú a hydratujú. 


Kašmírové proteíny & armantový olej



 




Táto kolekcia je určená aj pre normálne vlasy, príde mi o čosi "ľahšia", preto hlavne toto sérum používam po každom umytí vlasov na končeky. Ľahšie sa rozčesávajú, sú hladšie, lesklejšie. Taktiež aj maska nepôsobí tak ťažko ako argánová, teda zdalo sa mi, že vlasy po argánovej rýchlejšie zmastneli, ale možno je to len môj subjektívny pocit.

Obe kolekcie sú veľmi fajn, mojim vlasom však trošku viac vyhovuje na pravidelné používanie práve kašmírová. V podstate majú podobné účinky, najmä masky. Pokiaľ ide o séra, mojim favoritom je ten kašmírový - stačia dve stlačenia po každom umytí vlasov na končeky. Vlasy menej elektrizujú, resp. zatiaľ neelekrizovali, ale ani čiapku nenosím pravidelne, takže uvidíme, čo to bude cca o mesiac. Hlavne, že nepôsobia ako slama a aj tieto produkty postkytujú aj termoochranu či už pri fénovaní alebo žehlení /no žehlím minimálne/.

2 komentáre:

  1. Více mě zaujala druhá řada, protože by byla nejideálnější pro mé vlasy. Ziaju mám ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, ja mám doma šampón s arganovým olejom a absolútne zbožňujem jeho vôňu. Bez ohľadu na všetky ostatné vlastnosti šampónu - už len kvôli tej vôni si ho určite kúpim znovu :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]