Post Page Advertisement [Top]

Dnešný príspevok bude o prírodných mastiach, ktoré sa stali mojou každodennou súčasťou. Vďaka jednej lepšie spím a vďaka tej druhej som ani po chrípke a intenzívnom smoklení nemala výraznejšie podráždený nos a aj to podráždenie, ktoré bolo sa hojilo rýchlo. Ak ich nepoznáte, určite sa zoznámte s masťami od Topvet!






Je to neuveriteľné, ale odkedy používam každý večer túto masť, lepšie spím. Možno to bude zneiť ako sila sugescie, no nemyslím si, pretože pred prvým použitím som bola skôr skeptická. Ale ja naozaj po dlhej dobe v noci snívam a ešte že aké príbehy! (a to večer nejem :-D takže to nebude ťažký spánok). Budím sa realtívne svieža, hoci manžel stále chrápe a má taký úžasný zvyk zobudiť ma vždy, keď ide spať (ja totiž chodím spať asi tak o hodinu - dve skôr ako on... na záver toho zobúdzania, pravidelného, je opakovane povie: "Nechápem, prečo si nervózna." Nechápem, čo je na tom nepochopiteľné... :-D).
Masť vonia príjemne, ale jemnučko, takže sa nemusíte báť, že nezaspíte kvôli jej intenzite. Jednoducho je dokonale harmonická :-) Príjemne sa nanáša, aj keď som do nej musela trošku rýpnuť, aby som mohla naniesť väčšie množstvo najmä na olbasť spánkov. )Mala by aj odpudzovať hmyz, to by som mohla vyskúšať budúci rok v lete, keď na mňa znova budú útočiť ovady a komáre. Cena 3,30 € za prírodný český produkt je viac ako prijateľná.





Rakytníkovú masť som len za posledný týždeň výrazne ocenila dvakrát. Poznáte to - máte záder a potiahnete si ho až tak, že vám opuchne oblasť okolo nechtu? Tak presne toto som si dobrovoľne spôsobila sama. Už po prvej aplikácii tejto maste ma prst prestal bolieť a po druhej aj odpuchol a dal sa do normálneho stavu :-) Trošku sa vrátim na úvod príspevku, kde som spomínala prekonanú chrípku (samozrejme, typicky slovensky bez péenky) a boľavý nos, ktorý trpel neustálym fúkaním. Odkedy si ho každý večer natieram touto masťou, je úplne regenerovaný, nie je červený ani šupinatý. Zároveň masť aj celkom príjemne vonia a je o trošičku krémovejšia, v porovnaní s levanduľovou. Znova prírodná v 50 ml balení len za 3,90 €.


Oba tieto produkty sú podľa mňa povinnou výbavou každej domácnosti najmä kvôli ich širokospektrálnemu použitiu, takmer okamžitému účinku, prírodnému zloženiu a priaznivej cene.  Ďakujem Majke, ktorá mi ich zaslala a cez ktorú si môžete produkty zakúpiť :-) 

7 komentárov:

  1. Pronést chlap při pravidelném probouzení, že neví, proč jsem nervózní, tak ho ubiju polštářem :-D
    Levandulka je na spaní moc fajn! A to jak v kosmetice, tak třeba v čajové směsi. A podle mě je fuk, jestli je to síla sugesce, nebo přímo bylinky - hlavní věc, že to funguje! :-)

    Jinak ten, kdo nikdy neměl záděrku okolo nehtu, tak neví, co je to opravdová bolest! :-D A jestli rakytníková mast zabírá takhle rychle, to bych ji měla doplnit do lékárničky! :-)

    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veru tak :-) ak ti nevadia tieto vône, určite odporúčam obe dve do povinnej výbavy ;-)

      Odstrániť
  2. Vypadají zajímavě. Osobně by ale ani jedna "vůně" nevyhovovala :D

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzeraju dobre. Ak by som ich videla niekde v kamennej predajni, urcite by som po nich siahla.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zatiaľ som ich v kamennej predajni nevidela, ale to neznamená, že nikde nie sú ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]