Post Page Advertisement [Top]

V Yves Rocher obchodíku nakupujem pomerne často, teda, vždy, keď ma osloví mesačná akcia, na ktorú mi chodí poštou letáčik a keď mám cestu do Košíc (alebo aj do Popradu), keďže tam mám najbližšie predajne. Väčšinou som kupovala telovku, občas nejakú pleťovku, kozmetiku na vlasy a, samozrejme, dekoratívku. No pred pár mesiacmi som sa rozhodla, že vyskúšam aj ich vône. Pôvodná cena 33 € znížená o 40 % vďaka letáku a členstvu v klube urobili tiež svoje ;-) Dlho som neuvažovala, vedela som, že potrebujem niečo svieže a táto ma oslovila takmer hneď (vyskúšala som celkovo asi 3 vône, viac som ani nechcela, vedela som, že toto je ONA).

Potešilo, že vôňa sa nachádza v recyklovanom papierovom obale (hoci bola zabalená ešte aj vo fólii). Ide o ľahučkú, sviežu kvetinovo-ovocnú vôňu.







Ak máte rady vône typu Moschino I love love alebo Dolce&Gabbana Light Blue, táto vôňa vás určite zaujme tiež. Jej plná cena veľmi neohúri, hlavne, keď za takú cenu môžete mať spomínané Moschino alebo menšiu verziu Dolce&Gabana. Takže ak kupovať, určite v akcii.
No na to, že ide o toaletnú vodu, má celkom slušnú výdrž, pri rannej aplikácii ju na sebe cítim ešte aj večer či už som doma, v práci alebo na výlete. 
Zhrnutie? Skvelá svieža vôňa s dobrou výdržou a v akcii za primeranú cenu.

4 komentáre:

  1. Tak túto vôňu mám veľmi rada :) Pripomína mi ich limitku z roku 2013 Retropical, ktorá mi pripomína návštevu paríža :) Ináč, tie zľavy a členské výhody má Yves Rocher ozaj dokonalé :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno! Bez nich by som tam asi toľko nenakupovala ;-) oni vedia, prečo (mi) to robia :-D

      Odstrániť
  2. To jsi skvěle nakoupila! Pěkný článek, škoda, že nejde přes obrazovku PC přičichnout. :)

    Corculum | Stepanka_T
    Instagram

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]