Post Page Advertisement [Top]

Pomerne často sa stáva, že produkty, ktoré majú na sebe nápis napr. 24 hour last (v prípade mejkapov alebo antiperspirantov) toľko nevydržia. Iné neočakávame ani od lakov na nechty. Najviac prekvapivý je potom moment, keď jeden odtieň nevydrží nič, druhý o čosi menej ako nič a tretí dokonale prekvapí a tých 5 dní dá v pohode. Hovorím o lakoch na nechty 5 Day Stay od Dermacolu, ktoré som dostala v 3 odtieňoch a všetkým som im poskytla rovnaké podmienky - nezaobchádzala som s rukami nijako šetrne a použila Dermacol podklad a nadlak.

Tri nádherné odtiene a predsa každý iný. Ten biely ma veľmi potešil, ešte som predtým biely lak nemala (teda okrem bieleho laku na končeky pri francúzskej manikúre). Trblietavých som sa trošku bála, ale s týmito odlakovačmi šli dole bez problému.


Ten biely bol veľkým sklamaním. Hoci kryl nádherne pri 2 vrstvách. Na tretí deň už musel ísť dole. 



Inak to nebolo ani pri telovom trblietavom, ten vydržal ešte menej a olupovať sa začal necelých 12 hodín po nalakovaní. 


Naj výdrž a splnený sľub 5 Day Stay dokázal z tejto trojice jediný lak - slivkový trblietavý. Nestihla som ho odfotiť hneď po nalakovaní a odvtedy som na to nejako nemyslela, ale toto je fotka po 4 dňoch. A olupovať sa začal až na 6. deň. Pri tých istých činnostiach, pri takých istých horúčavách, pri takom istom podklade a nadlaku. V skutočnosti je táto farba ešte krajšia - mohli ste ju vidieť vo videu, kde som skúšala odlakovač Odorless



Z lakov 5 Day Stay som teda naozaj poriadne zmätená. Nemôžem povedať, že nestoja za nič, hoci 2/3 mojich skúseností tak hovorí. Nemôžem ani povedať, že vydržia neviem ako dlho a neviem, čo všetko, aj keď 1/3 mojich skúseností tak hovorí. Nejako mi to tu vychádza, že môže záležať aj na odtieni, tie moje dva svetlé však nestoja za kúpu. Naopak, tmavý beriem všetkými desiatimi. 

6 komentárov:

  1. Pre mna osobne su dermacol laky povacsine nezaujumave odtienmi, mam rada pastelove farby, fialovu, ruzovu, kludne aj modru a u dermacolu je to skoro vzdy nieco obycajne a preto som od nich este ziaden lak nemala a presne tento biely som si chcela kupit, ale tak to si uz radsej rozmyslim, pretoze okrem lakov miss sporty mi na nechtoch nic ine dlhsie ako 4 dni nevydrzi 😃

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S těmito laky žádné zkušenosti nemám a ani mě nějak nezaujaly. Ale od Dermacol mám ráda ty NEON mini laky :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja teda neviem, mne žiadny lak ani tento nevydržal viac ako 2 dni bez poškodenia. To by som fakt musela všetko robit v rukavičkach a dokonca ešte čím viac vrstiev dám, tak tým horšie a tým skor ide dolu. Vrstvou myslim aj podlak a nadlak.

    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mne väčšinou tie "lepšie" laky vydržia aj 4-6 dní a to si ruky vôbec nešetrím. Lak, ktorý mi vydrží ani nie jeden deň u mňa nemá šancu.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dneska je těžké najít lak, který by vydržel alespoň týden a vůbec nezáleží na ceně. i ty dražší se mohou bohužel druhý den odlupovat :-(
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite to nie je o cene, mala som viacero lacných lakov, ktoré vydržali ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]