Post Page Advertisement [Top]

Leto sa už síce pomaly blíži ku koncu, čo neteší najmä žiakov, študentov a učiteľov, no verím, že ešte pár slnečných teplých dní bude aj v septembri a opaľovaciu kozmetiku by som nechala niekde po ruke aspoň chvíľku. Toto leto som vám sľúbila tri opaľovacie príspevky - už ste si mohli prečítať o značke Solait, o slnečnej kozmetike Ziaja a tentokrát zabŕdneme k našim českým susedom a v skratke si povieme čo-to o slnečnej kozmetike Dermacol.

Neviem, či každý prípravok na opaľovanie SUN od Dermacolu má tento bonus, no tieto moje dva spreje (jeden SPF 20, druhý SPF 30) voňajú karamelovo.



Karamelová vôňa mi nevadí, len sa mi trošku neosvedčila, keď sme šli na turistiku cez les a doštípali ma ovady. Netvrdím, že je to iba vďaka karamelovej aróme, no mám pocit, že tomu prispela. Ďalšia nepraktická záležitosť - akoby obaly neboli dosť pevné a zdá sa mi, že sprej preteká, preto ich vždy nosím vo vrecúškach. Pri každej aplikácii som mala "zababrané" celé ruky ešte predtým než som si sprej rozotierala po tele. Inak svoj účel splní spoľahlivo, je vodeodolný a nespálila som sa po ňom. Naozaj sa vstrebe celkom rýchlo, ale nie úplne, pokožka je tak trošku mazľavá.
Popravde, tieto spreje na opaľovanie sú síce fajn, ale nei som z nich úplne paf.


Trošku iné to bolo a je s AFTER SUN kozmetikou od Dermacolu. S telovým balzamom po opaľovaní už mám svoje skúsenosti a dokáže príjemne uľaviť pokožke po opaľovaní alebo prípadnom spálení. Nie je chladivý, ale príjemne regeneračný, dosť dobre sa vstrebáva do pokožky a zabraňuje jej vysušovaniu.



Čo ma ale dostalo z tejto štvorice najviac je sprchový gél po opaľovaní. Ak sledujete blog, tak možno viete, že milujem kolekciu telovej kozmetiky Aroma Ritual od Dermacolu a jeden z mojich najobľúbenejších druhov je pomaranč - belgická čokoláda. A keď sa táto dokonalá vôňa spojí s účinkami after sun kozmetiky, vznikne dokonalý sprcháč na leto. Bez debaty! Toto je určite ďalší must-have produkt slnečnej kozmetiky. Pokožku príjemne upokojí, nevysuší a jemne, no lahodne prevonia. Navyše, betakarotén je známy svojim pozitívnym účinkom na opálenú pokožku. Len za 2,59 €, ale určite nájdete aj v akciách či už v e-shope alebo v niektorom z obchodných reťazcov.

Na celú kolekciu SUN je momentálne až do 31. 8. 2017 zľava 30 %. Na AFTER SUN zatiaľ zľava nie je, ale verím, že aj to príde ;-) 


Každá z troch vyskúšaných značiek mi priniesla minimálne jeden must-have produkt - pokiaľ ide o Solait - opaľovák, ktorý nie je mastný. Pri Ziaja to bol urýchľovač opálenia s kakaovou vôňou a skvelou cenou (urýchľovač totiž má aj Dermacol, no ten som neskúšala - vonia však po pomaranči a čokoláde, takže určite by to bola láska na prvé použitie). Pri Dermacole jednoznačne sprcháč.

Máte svoje must-have produkty slnečnej kozmetiky tohtoročnej letnej sezóny? Dajte tipy, nech viem, čo vyskúšať budúci rok :-) PS. Bioderma je klasika, ktorou to "okorením" každé leto.

1 komentár:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]