Post Page Advertisement [Top]

Značka Diet Esthetic nie je tomuto blogu úplne neznáma. Pred pár rokmi som mala vo veľkom 100 ml balení tiež pleťové sérum, no Dračiu krv (recenzia tu).  O tomto sére Vit Vit OX som počula už skôr, no keďže tej kozmetiky doma bolo dosť, nejako som sa do nového produktu nehrnula. Ponuka však prišla akurát celkom vhod - keď bolo moje predošlé sérum takmer na dne. A na dno som už takmer dostala aj toto sérum ;-) 


Španielska značka Diet Esthetic nie je na našom trhu žiadnou prevratnou novinkou. V jej portfóliu nájdete naozaj širokú škálu produktov.
Sérum bolo zabalené okrem škatuľky aj vo fólii, na ktorej sa  nachádzal slovenský popis.


Sérum sľubuje naozaj pozoruhodné účinky. Medzi ne patrí vyhladenie vrások a celkovú regeneráciu tváre. Hĺbkovú výživu, regeneráciu a odstránenie odumretých buniek. To znie celkom dobre, nie?





Samotné sérum sa nachádza v priehľadnom balení s pumpičkou, čo je celkom praktické, pretože viete, ako na tom ste s jeho spotrebou.


Účinné látky séra:
  • Aloe vera - dodáva pleti hydratáciu, navracia jej pružnosť a vláčnosť, spoľahlivo pleť ochraňuje, upokojuje a detoxikuje.
  • Skvalén - má antioxidačné účinky, dodáva pleti pružnosť a silu.
  • Sójové proteíny - vytvára na pleti ochranný film, ktorý ju chráni pred nepriaznivými vplyvmi počasia, ozónu, UV žiareniu a smogu, obmedzujú predčasné starnutie, majú schopnosť pleť hydratovať a zjednocovať jej farbu.
  • Bambucké maslo - dodáva pleti vláčnosť, hydratuje ju a zjemňuje, chráni pleť pred nepriaznivými vplyvmi prostredia, regeneruje ju a spomaľuje proces starnutia.
  • Výťažky z ovocia jujube - detoxikujú a upokojujú pleť.
  • Arbutín - redukuje pigmentové škvrny a zjednocuje tón pleti.
  • Glycerín - dlhodobo hydratuje pleť, dodáva jej pružnosť a jemnosť.
  • Olivový olej - obsahuje mastné kyseliny, ktoré napomáhajú vypínať pleť a chrániť ju pred tvorbu vrások, obsahuje prírodný vitamín E, ktorý podporuje elasticitu aj odolnosť pleti a omladzuje ju, obsahuje aj minerálne látky, ako je fosfor, horčík, vápnik a stopové prvky, vďaka vitamínu A pomáha regenerácii buniek.
  • Arganový olej - posilňuje pleť, dodáva jej vláčnosť, jemnosť a má silné regeneračné účinky, obsahuje rad vitamínov a účinných látok, ktoré na pleť pôsobí blahodarne.
  • Šípkový olej - má posilňujúce a hojivé účinky, dodáva pleti hydratáciu a celkovo ju upokojuje.

Vidíte, že som spotrebovala už viac ako 2/3 balenia. Prvé použitie bolo celkom rozpačité. Aj keď moja pleť nereagovala nijako negatívne, no ráno po zobudení bola dosť mastná. Postupne sa akoby zžívali a občas som si ho dala aj na deň, nielen na noc.




Výsledky? Moja pleť naozaj akoby ožila. Je žiarivejšia, vypnutejšia, pružnejšia. Nereagovala nijako negatívne - ani zvýšená tvorba akné, ani začervenanie, či nebodaj štípanie, ktoré je častým sprievodným javom rôznej anti-age kozmetiky. Pri tejto sa nič zlé nestalo a snáď už ani nestane, po tom, čo už máme spolu za sebou.
Dokonca je pekne zjednotená, občas som po prvom slnku mávala škvrny a rôzne odtiene pleti, teraz nie, je celkom v rovnováhe. Síce nemám ešte výrazné vrásky, skôr iba tie mimické, zdá sa mi však, že aj tie sérum trošku zjemnilo a nie sú také výrazné.
Ťažko povedať, aký by bol jeho efekt na zrelšej pleti, ale na tej mojej je naozaj dobrý. Mám zmiešanú pleť so sklonom k akné a ani tie prvé vrásky ma neobchádzajú. S výsledkom som však celkom spokojná. Má prijateľné zloženie, nespôsobuje negatívne účinky ani na citlivejšej pleti a nezaťaží peňaženku.
Toto balenie vydrží približne 3 - 4 mesiace, čo je celkom dosť. Na tvár použijem max. 2-3 stlačenia pumpičky.
Sérum vychádza momentálne v akcii na necelých 23 €, čo je najnižšia cena, za akú som ho videla na nete. Elixi.sk / Elixi.cz, ktorému ďakuejm za zaslanie vzorky, má momentálne akciu, v rámci ktorej dostanete zadarmo pri nákupe kozmetiky Diet Esthetic nad 22 € (teda stačí si zakúpiť napr. toto sérum) 50 ml zlupovaciu masku z čierneho bambusového uhlia v hodnote cca 13 €.


2 komentáre:

  1. Tuto kosmetickou značku mám docela ráda. Už jsem od nich taky pár výrobků vyzkoušela, ale tohle sérum jsem ještě neměla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pokiaľ som si dobre všimla, tak práve ten rad so slimačím extraktom je celkom populárny ;-) Určite stojí za kliknutie ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]