Post Page Advertisement [Top]

Pravidelne sledujem mesačné predajné akcie, ktoré má Ziaja vo svojich kamenných obchodíkoch. A keďže v ostatnom čase znova celkom pravidelne chodím na rôzne vzdelávania a podobne, po vzdelávaní a pred odchodom vlaku či autobusu stihnem zbehnúť na krátky nákup. A tak som si v marci zakúpila penové telové maslo (recenzia TU), ku ktorému som dostala tento antiperspirant. Popravde na úvod, veľa som od neho nečakala.

S takýmito guľôčkovými antiperspirantmi som poväčšine v minulosti nemala dobré skúsenosti, hlavne pokiaľ ide o výdrž. Tento krémový neobsahuje konzervanty, parabény, farbivá a ani alkohol. Je vhodný na citlivú pokožku a vraj zabezpečuje dlhotrvajúci pocit sviežosti. Na prvé prečítanie a pred použitím som sa na tom v duchu schuti zasmiala.





Na moje veľké pozitívne prekvapenie, tento malý kabelkový kamarát funguje úplne spoľahlivo. Vyskúšala som si to počas uplynulých dní, keď skúšam na maturite. Ráno skoré vstávanie, "beh" na autobus, celodenné (cca od 7:30 do 17:00) skúšanie, počas ktorého sa občas potíte aj viac ako študenti, beh na autobus domov, cesta busom, domov odpadnutie na gauči, prebratie sa k životu a dávanie "dokopy" bytu. Netvrdím, že to všetko som dala na jedno použitie antiperspirantu. Znovu som ho aplikovala asi 2-krát.



On naozaj účinkuje! Aj keď som sa spotila, necítila som sa a to je efekt, ktorý som chcela dosiahnuť.
Antiperspiranty sú často kritizované najmä kvôli obsahu látok, ktoré upchávajú póry a tým môžu spôsobiť rôzne problémy. Taktiež obsahuje hliník, ktorý niekde ostro vytýkajú, inde zase neriešia. Je to každého osobná vec čo a ako preferuje. Jasné, že najlepšie je čo najmenej zaťažovať túto citlivú oblasť nášho tela, pretože si myslím, že podpazušiu sa stále nevenuje dostatočná pozornosť na to, čo všetko mu spôsobujeme (od holenia až po antiperspiranty).
Je šetrný - nedráždi pokožku, neštípe. Netrvá mu dlho, kým uschne, neušpinil oblečenie, má jemnú nevtieravú krémovú vôňu a eliminuje zápach. Na to, že to bol darček k nákupu a neočakávala som od neho žiadny veľavravný účinok ma tento produkt za 3,32 € veľmi milo prekvapil.

2 komentáre:

  1. Ja si kupujem antiperspiranty od Avonu, pretože sú lacné a celkom účinné. Na doma mám bio deodoranty, ale tie sú málo účinné a keď idem niekam momi domu, musím si nájsť alternatívu :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. od Avonu som antiperspirant nemala ani nepamätám. Väčšinou som s bio deodorantmi mala takú skúsenosť ako píšeš - prevažne sú slabšie, pretože sú šetrnejšie k pokožke

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]