Post Page Advertisement [Top]

Červený lak na nechty je ako malé čierne v šatníku. Jednoducho must-have. Ak by ste sa pozreli do mojej škatuľky s lakmi na nechty, našli by ste prevažne odtiene ružovej a červenej, hoci občas zabehnem aj do takej modrej či telovej. Gélové laky od Avonu nie sú snáď nikomu neznáme. Sama som s nimi mala už tú česť, hoci sa dosiaľ nejako na blogu neobjavili. S novou kolekciou som si povedala, že už musím, hoci moja manikúra je málokedy ukážková.

Ako je už pri väčšine produktov značky Avon aj tento lak prišiel zabalený v papierovej škatuľke.


Názov odtieňa je napísaný na vrchu na škatuľke a taktiež aj vzadu na fľaštičke. Štetček má plochý a širší, čo zabezpečuje pohodlnú a jednoduchú aplikáciu aj pre nás, menej zručné v tomto smere.



Vždy pred farebným, a pred takýmto výrazným obzvlášť, nanášam ochranný podkladový lak a farbu zafixujem priehľadným nadlakom, vďaka ktorému efekt dlhšie vydrží. V poslednej dobe som si obľúbila toto duo, o ktorom ste si mohli prečítať len nedávno ;-) A to aj napriek tomu, že vraj má tento lak až 7 účinkov vrátane podkladu a nadlaku. Ale nechcete, aby vám zažltli nechty, však?

Ak máte rady červenú, tento odtieň bude pre vás ako stvorený. Ja som sa zaľúbila na prvé použitie. Do odtieňa.



Farba je naozaj krásne žiarivá a lesklá po celú dobu, nestáva sa mdlou. Potvrdzujem aj to, že kombinácia tohto laku s podkladom a nadlakom chráni nechty. Nebyť tohto tria, už dávno by som mala nechty polámané každú chvíľu (nemám ich v súčasnosti veľmi pevné).
Možno trošku viac som čakala od výdrže, po takých 4-5 dňoch začína odchádzať od končekov. No viem, že výdrž je výrazne ovplyvnená najmä kvalitou nechtov a celkovou pohodou (a ja si momentálne pripadám ako tesne pred vyhorením... jednoducho som si toho nakládla veľa a už sa to začína prejavovať, keď robím somariny...). No odbočila som, tak späť k laku. Baví ma, celkom rýchlo zaschne a tá farba.... ak by sa vám nepáčila práve červená, Avon ich v tejto verzii Mark ponúka celkom dosť (dohromady 33 rôznych odtieňov):


Aj cena je celkom prijateľná - 3,49 € za 10 ml lak je fajn. Viem, že v poslednej dobe sú v kurze najmä tie prírodné laky na nechty a že práve cez lak si do tela púšťame dosť chemikálií. Už mám nejaký ten prírodnejší lak v hľadáčiku, no bojím sa pomeru slabej výdrže a vysokej ceny, preto zatiaľ takto chemickejšie. 

Čo poviete na kolekciu Mark? Dostala som toho požehnane, viac ako polovicu balíka som však rozdala - aj v giveaway. Keď som videla články na novinky od Avonu, vedela som, že takýto typ príspevku už robiť nebudem. Skôr jednotlivo, hoci podstatne oneskorene, ale po riadnom vyskúšaní ;-)


5 komentárov:

  1. Mne sa tieto Mark laky celkom páčia. Maju krásne odtiene :) Tiež mám 2 kusky a som spokojná, aj ked na mojich nechtoch nič dlho nevydrži.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nemám s těmito laky zkušenost, ale odstín je to nádherný. Taky mám jeden červený lak a nevěřila bych, že se mi na nehtech bude tak moc líbit. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám doma minimálne 10 lakov od Avonu, vrátane podkladu, čisto gelového laku a samé farebné :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. žienky, ďakujem za komentáre! Vidím, že sme tu viaceré fanúšičky týchto lakov ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tento konkrétne mám doma tiež a je skvelý :) naozaj vyčaruje gélový lesklý efekt :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]