Post Page Advertisement [Top]

Pokiaľ ide o micelárky do veľkého skúšania som sa nepúšťala. Poskúšala som ich síce pár, no nakoniec som sa vrátila k tým, čo mi vyhovovali. Keď mi naposledy došiel očný odličovač a rozhodovala som sa, čo kúpiť, či počkať na akciu Biodermy a ísť na istotu alebo to risknúť s niečím novým, zavítali do schránky kupóny od DM so zľavami na prírodnú kozmetiku, medzi ktorými bola aj micelárka BioPha. Značku som doteraz veľmi nevnímala a keďže som sa DM a aj iným obchodom s drogériou istú dobu cielene vyhýbala a snažila sa nakúpiť len to najpodstatnejšie, bola to pre mňa neznáma. Zisťovala som reakcie, názory a skúsenosti a nakoniec som sa rozhodla kúpiť si ju. Veď aj keby nesadla, tých približne 5 € po zľave nie je až taká vysoká suma.

Balenie je na prvý pohľad celkom príťažlivé. Hoci ten plast nie je taký pevný ako napr. pri micelárkach Bioderma, nie je ani príliš mäkký, za tie takmer 2 týždne toho so mnou zvládla celkom dosť (vrátanie cestovania) a zatiaľ sa mi ani nenalomil vrchnáčik.


Etiketa je tiež príjemne ladená, dominuje na nej list s poznámkou o 96 % obsahu prírodného zloženia a modrý prúžok s informáciami o objeme, netestovaní na zvieratách a žiadnych parabénoch.



Nečakala som zázraky, ale určite som chcela účinok. Hoci nebola drahá a doteraz som bola zvyknutá, že kvalitné micelárky kúpim najmä v lekárni za vyššiu cenu. Keďže ma v ostatnom čase trápia najmä oči, ktoré citlivo reagujú asi na všetko, použila som ju s očakávaním, či nebude štípať alebo nespôsobí šarapatu.



Nič také sa nekonalo! Oči neštípali, ani keď sa mi vylialo trošku viac micelárky na tampón ako som zamýšľala.

Čítala som aj o zanechávaní lepkavého filmu na tvári, s tým súhlasím iba tak čiastočne - na čele lepkavá nie som, ale na lícach trošku áno.
Celkom poteší aj zloženie - už spomínaných 96 % prírodných zložiek obsahujúcich organické aloe vera a nevädzu poľnú. Okrem parabénov taktiež neobsahuje GMO, fenoxyethanol, silikón, polyethylenglykol, umelé farbivá a chlór.
Nemá špecifickú vôňu, je skôr nevýrazná, no akoby z nej bolo cítiť náznak aloe vera. Celkovo som zatiaľ veľmi spokojná, až prekvapená, tak snáď ma nesklame. Micelárna voda s prevažne prírodným zložením za veľmi priaznivú cenu dostupná na regáloch každej DM drogérie, ktorá nedráždi ani citlivú pleť, spoľahlivo odstráni líčenie a ešte aj pleť hydratuje? Celkom dobrý objav ;-)

6 komentárov:

  1. Tak ta teda velmi překvapila i mě. Až budu nějakou micelárku shánět, podívám se po ní. I když možná by mi trochu vadilo to jemné lepení. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že sme sa zhodli ;-) Zatiaľ som spotrebovala asi len 1/10 balenia, a tak nepredbieham, že si určite kúpim ďalšie, no nemám ani dôvod tvrdiť, že si ďalšie už nekúpim.

      Odstrániť
  2. Podla zlozenia by som ju prirodnou nenazvala. Nakoniec to nerobi ani vyrobca. Zmiast moze akurat to, ze ine vyrobky tejto znacky prirodne su a to, ze v DM sa predava v casti s prirodnou kozmetikou. Ja som s nou spokojna nebola. Make-up skor rozmazavala ako odlicovala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Este k sablone blogu. Mobilna verzia velmi deformuje fotografie. Zrejme sa treba pohrat s nastaveniami.

      Odstrániť
    2. Vďaka za pripomienky, urobila som úpravy aj v obsahu aj v zobrazení - mobilná verzia síce nebude s touto šablónou, ale aspoň sa nepretiahnu fotky ;-)

      Odstrániť
  3. Zkoušela jsem micelárku od SO'BIO a byla parádní! Vzpomněla jsem si na ni proto, že tahle BioPha má podobné balení. Jestli na ni někde narazím, tak určitě vyzkouším! Díky za recenzi! :-)
    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]