Post Page Advertisement [Top]

Vyskúšala som už mnoho produktov proti padaniu vlasov, na ich hustotu a tak podobne. Od šampónov cez špeciálne ampulky a séra až k tabletkám. Stále niečo. A vždy minimálne dvakrát ročne - jar a jeseň - sú najkritickejšie obdobia. Netvrdím, že mi vypadávali chuchvalce denne, ale pri každom umývaní vlasov taká slušná "bunča". Viem, že si to vypadávanie spôsobujem aj sama, pretože sa často a ľahko dostanem do stresu a potom už telo reaguje samo. A tak, keď som pred časom dostala ponuku na výber niekoľkých produktov podľa vlastného výberu od e-shopu Elixi.sk, hľadala som aj niečo na vlasy. Voľba nebola rýchla, ale keď som zbadala túto nočnú starostlivosť, bola som "jasná".


Značku som predtým nepoznala, tak som si čekla ich stránku a dozvedela som sa zaujímavé informácie. 85 % ľudí je spokojných s výsledkami a značka Nioxin je top bestsellerom v kategórii salónová kozmetika pre zhustenie vlasov. O to viac som sa tešila na samotné skúšanie produktu.







Už je to 2,5 mesiaca, čo túto kúru používam približne každý druhý večer. Podľa popisu a návodu je potrebné aplikovať 2 - 4 pipetky, čo je trošku skresľujúce, pretože niekedy sa do pipetky naberie viac inokedy menej produktu, ale tak približne si to odsledovať nie je problém ;-) Po aplikácii pokožku hlavy jemne premasírujte a vlasy opatrne a jemne prečešte.



Spotrebovala som takmer polovicu produktu. Myslela som si, že tých 70 ml spotrebujem rýchlejšie, no opak bol pravdou. Aktívne látky zázvor, vitamín E, biotín a kofeín v mojom prípade účinkujú celkom spoľahlivo.
Nemôžem povedať, že by mi prestali vypadávať vlasy, to nie. Vždy pri umývaní niečo ubudne. Avšak sú celkovo pevnejšie a vlas akoby hrubší, čo potvrdila aj nedávna návšteva kaderníckeho salónu. Dokonca sa mi zdá, že mám viac kratších vláskov, ktoré vyrástli a opticky tak trošku zhustili celkový dojem. Keď som sa spočiatku obávala, či mi to pravidelné nanášanie nebude vlasy a pokožku premasťovať, netušila som, že tieto obavy vôbec nie sú na mieste. V súčasnosti si vlasy umývam maximálne 2 - 3x týždenne, boli časy, keď to bolo frekventovanejšie.
2,5 mesiaca sa síce zdá dosť, ale pri takýchto typoch produktov vieme, že je to ešte len začiatok a plnohodnotné výsledky budú pozorované asi až po spotrebovaní balenia. Zatiaľ som však nadmieru spokojná. Aplikácia mi vyhovuje, pokožku ani vlasy nezaťažuje a nereagujú naň negatívne. Používanie na noc je pre mňa maximálne pohodlné. Produkt nie je parfumovaný, takže nedráždi ani čuchové bunky.
E-shop elixi.sk ho má za momentálne najnižšiu trhovú cenu, aspoň čo som prešla pár porovnávacích portálov. Približne 20 € za kúru, ktorá pri používaní ob-deň vydrží aj 4 - 5 mesiacov (predpokladám, keďže som cca v polovici) je táto suma takmer zanedbateľná. 

5 komentárov:

  1. Tak o tomto som ešte nepočula. Ja som stavila na Donnu Hair Forte, tak som zvedavá, aké to bude mať účinky po 3 mesiacoch :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Donna Hair sú tablety? Moja kaderníčka zas odporúča aplikovať produkt priamo na pokožku, tvrdí, že je to účinnejšie ako tablety, no aj tie som skúšala (aj keď Donnu ešte nie)

      Odstrániť
    2. Áno tabletky. 100 ľudí 100 chutí, každemu predsa pasuje niečo iné :) Tak samozrejme, že rôzne roztoky a séra je najlepšie aplikovať na pokožku, ja si myslím, že vlasy treba vyživiť aj zvnútra a na to práve slúžia tabletky.

      Odstrániť
  2. Ani ja som o tomto oleji nepočula. Kuknem naň, lebo moje vlasy si stále pýtajú niečo extra :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]