Post Page Advertisement [Top]

Patrím k ľuďom, ktorí toho na sebe dobrovoľne vyskúšajú veľa. Najmä pokiaľ ide o chudnutie. Sama na vlastnej koži som sa síce niekoľkokrát presvedčila, že najlepším receptom na zhodenie je neprejedanie sa a pohyb, no keď vám váha stále ukazuje +10 oproti tomu, čo by ste chceli, aby ukazovala, uchýlite sa aj k iným riešeniam. Vyskúšala som už viacero vrecúšok - od Wellness produktov od Oriflame, cez KetoDiet a keď som dostala ponuku vyskúšať tento FitoSlim povedala som si: "Prečo nie?"



Tento nápoj by mal byť unikátny v tom, že obsahuje zmes prírodných zložiek:

  • vlákninu hľuzy "Konjac Manan Flour", ktorá napučnie a vyplní tak žalúdok, že nebudete pociťovať návaly hladu
  • koncentrovaný extrakt plodu Garcinia Cambogia, ktorý zvyšuje produkciu serotonínu - hormónu dobrej nálady




Naozaj to vyzerá tak, že produkt neobsahuje neškodné zložky a dávkovanie je úplne jednoduché - jedno vrecúško rozpustiť v 150 ml vody a vypiť približne 15 minút pred jedlom 3 x denne.







Jedna škatuľka obsahuje 21 vrecúšok, a teda vystačí na týždňovú kúru. FitoSlim sľubuje spozorovanie účinkov už koncom prvého týždňa a ich plné prejavenie koncom druhého týždňa kúry.




Po rôznych koktejloch, ktoré som vyskúšala som sa aj celkom obávala, pretože väčšinou je na obale napísané, akú má produkt vynikajúcu chuť a v realite sa premáhate. Pri tomto sa mi nič také nestalo, keďže naozaj chutí pomarančovo, napr. ako šumienka alebo šumivý vitamín C. Nenechávajte ho však v pohári odstáť, pretože sa zmení na hustú želé hmotu - dá sa to zjesť, ale nie je to také príjemné ako samotný nápoj.

Všetky informácie o produkte nájdete na webe, ja za zameriam skôr na efekt nápoja na môj organizmus:

  • Schudnutie až 1,2 kg za týždeň

NIE, nič také sa nekonalo, ale to by som mala prehnané očakávania. Možno sú ľudia, ktorým sa podarilo dať dole 1,2 kg za týždeň, určite však mali pevnejšiu vôľu ako ja. Nepretrhla som sa totiž s cvičením a aj keď som nejedla po večeroch, výraznejšie som sa zo začiatku v stravovaní neobmedzovala. Za 4 týždne FitoSlimu som však bez výraznejšej námahy dala dole 2 kilá a aj to považujem za celkom úspech, keďže pri takom istom životnom štýle pred používaním FitoSlim som dala dole ledva 0,5 kg za mesiac.

  • Zníženie chuti do jedla

ÁNO aj NIE. Týmto nápojom dokážete naozaj na čas zaplniť žalúdok tak, že nezožeriete celú pizzu, ale dáte si iba 2 kúsky. Keď však jeho účinky pominú a vy nemáte silnú vôľu, zamykajte chladničku. Nie, nedostanete návaly hladu, to nehrozilo. Avšak nebudete sa už cítiť plní a potrebujete sa so sebou normálne porozprávať a povedať si, že tú tyčinku nepotrebujete, pretože z nej vaše telo nebude mať žiaden pozitívny prínos.

  • Žiadny jojo efekt

ÁNO aj NIE. S nápojom nie a ak po jeho vysadení budete jesť vyvážene a pridáte k tomu pohyb, naozaj žiaden jojo efekt nehrozí. Ak sa spoľahnete len na nápoj a nech "robí divy", ďaleko nedôjdete.

  • Bez hladovania

ÁNO. Aj keď znížite dávky, nebude to také "bolestivé" ako bez nápoja, ktorý vám klamlivo vyplní žalúdok. Postupne si tak vaše telo zvykne na nižšie príjmy pokrmov a ani po vysadení nápoja nebude potrebovať znovu "zožrať" celú pizzu. Všetci vieme, že hladovanie je jeden z najhorších spôsobov chudnutia a navyše človek je pritom podráždený. Takže radšej postupne nižšie dávky ako nárazová hladovka.

Určite ste nepribrali za týždeň, preto ani neočakávajte, že všetko schudnete za týždeň. Chce to trpezlivosť, trošku zdravej sebalásky a výsledky sa určite dostavia.



Nápoj definitívne účinkuje. Nečakajte však od neho zázraky, nevyhladí celulitídu a nezabráni vám kúpiť si niečo sladké alebo fast food a taktiež vám to jedlo nezabráni zjesť. Ak však máte pevnú vôľu, ste naozaj odhodlaní (pretože toto nie je len o ženách), že chcete schudnúť, pretože vaše BMI ukazuje nadváhu, vyskúšajte ho, pomôže vám, hovorím to z vlastnej skúsenosti. Už po týždni si pomaly telo zvyká na nižšie príjmy kalórii, po mesiaci som dokázala prežiť niekoľko dní bez večere a nemala som na ňu ani chuť. Akurát nemajte depku, keď váha nebude klesať rýchlosťou kilo za týždeň. Momentálne fungujem bez nápoja a snažím sa podporovať svoju pevnú vôľu. Obmedzila som sladké nápoje a jedlá, pretože mojou hlavnou drogou bol, je a asi aj vždy bude cukor. Ak mám chuť na sladké, riešim to momentálne zdravou formou čokoládovej nátierky s lieskovcami, ktorú, samozrejme, tiež nevyjedám až do dna na posedenie ;-) 
Jeho nevýhodou je vyššia cena - balenie na 7 dní stojí 19.90 € a najviac sa oplatí kúpiť 4-balenie na mesiac za 64,90 €.

V spolupráci s FitoSlim vám ponúkam možnosť vyskúšať jedno balenie úplne zadarmo!
Stačí, ak do komentára k tomuto príspevku na blogu napíšete, prečo by ste práve vy chceli vyskúšať nápoj FitoSlim. 

Výhercu vyhlásim na fanpage a v tomto príspevku na blogu v nedeľu 21. 5. 2017.
________________________________________________
UPDATE 21. 5. 2017
Ďakujem všetkým za zapojenie. Víťazom sa stáva: Linda! Blahoželám!! Poprosím správu s adresou buď na fanpage na facebooku alebo na mail ;-)

16 komentárov:

  1. Taky bych měla dát pár kilo dole. Jen u mě je problém v tom, že se nedokážu dokopat k tomu, abych začala jíst pravidelně. Soutěže se zúčastnit nechci, ale držím palce ostatním. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja by som ho chcela vyskúšať hlavne preto, že by sa mi určite zišlo dať pár kíl dole. Od nového roka som už niečo zhodila, tak chcem v tom pokračovať ďalej. Takýto nápoj som ešte neskúšala, preto by bolo super môcť si ho vďaka výhre najprv otestovať (ak by nesplnil moje očakávania, aspoň by som neutrpela finančnú ujmu :-D). A ak by sa mi osvedčil, zvažovala by som aj kúpu. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Urcite to chcem vyskysat, moze to byt dobre popri cviceni. Urcite ma to zaujalo ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, rada by som vyhrala túto kúru, lebo by som ju potrebovala otestovať na partnerovi. Pribral a v rodine majú nábeh na cukrovku, nadváhu a zlý cholesterol, čo už s výnimkou cukrovky (našťastie) má, takže už mám o neho strach a ani on sa dobre necíti. Máme štvormesačnú dcérku, tak s tým musíme čím skôr niečo robiť, aby nebolo neskoro. Pri jednom príjme a z materskej sa takéto produkty kupujú ťažšie, takže ak už do toho investovať, rada by som to najprv na ňom odskúšala, nech nekupujeme mačku vo vreci. Ďakujem za možnosť zúčastniť sa súťaže. Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tiež by som ho rada vyskúšala,potrebujem zhodit nejake kilečká :-) obmedzila som stravu a potrebovala by som na zaciatok niečo na oklamanie žalúdka :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Och,velmi rada by som to otestovala. Po porode mi ostalo 10kg navyse a iked dcerka bude mat uz 2 roky,tak sa ich nie a nie zbavit :-( Budem teda netrpezlivo cakat na vyhlasenie vysledkov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som nikdy nemala žiadne tabletky na chudnutie ani podobné somariny. Prišlo mi to ako vyhodené peniaze, aj keď sa musím priznať, že by som to rada otestovala ,že či by to so mnou niečo spravilo :D Ale často sú prípravky predražené, tak som to nikdy ani neskúsila :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Aj neratam vlakninu Psyllium, tak som nikdy podobny pripravok neskusala, nebolo to potrebne. Za poslednych par mesiacov som pribrala cca 5kg, co je na mojej nizkej postave okamzite viditelne. Je to nasledok novej peace a zmeny jedalnicka- jem kedy mam cas, nie vtedy kedy potrebujem :( . Trochu mi to vadi, nakolko nie som vobec sportovy typ a pri nicom dlho nevydrzim, avsak sa chcem aspon tych 3 kg zbavit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Lebo idem sesternici na svadbu a pomooooc nezmestim sa do šiat 😁

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Také bych ráda vyzkoušela zda to opravdu funguje :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj Katka, rada by som to vyskusala,lebo aj ked sa Ahoj Katka, rada by som to vyskusala,lebo aj ked sa snazim obmedzit sladke a jest pravidelne a vyvazene, nestiham tolko sportovat akoby som potrebovala,tak toto by mohol byt dobry pomocnik

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Nutně potřebuji nějaké to kilo do léta dolů, tak bych ráda vyzkoušela a určitě by mě pozitivní výsledek nakopl k dalšímu hubnutí.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  13. žienky, ďakujem za zapojenie a Vaše komentáre! Už zajtra sa dozviete, kto vyhral ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Jsem po 2 tehotenstvich a rada bych zhubla, shodila par kil do plavek a taky pro lepsi osobni pocit 😊 petra.sebestova1@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Já sama tento produkt nepotřebuji, ale darovala bych ho své mamce, která by ráda nějaké to kilo zhubla :)
    klara.odehnalova1@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]