Post Page Advertisement [Top]

O značke Dzintars ste na blogu už počuli. Dva z jej produktov sa dokonca dostali do mojich TOP kozmetických produktov za rok 2016. V ponuke má okrem bežných produktov aj certifikovanú bio prírodnú kozmetiku, ktorú nájdete práve v e-shope Plumeria. No vedeli ste, že okrem starostlivosti v jej ponuke na stránkach obchodíka plumeria.sk nájdete aj parfémy? A nielen to, ich balenia a škatuľky sú ukážkovo nádherné ;-)

Keď som obdržala zásielku, jej obsah ma nesmierne potešil. Najprv k samotnej škatuľke - farebná kombinácia aspoň pre mňa eňo ňuňo a aj to otváranie ako šperk ;-) Niekomu môže vadiť, že sa nedočítame nič v jazyku našej krajine blízkemu, no na parféme aj tak asi nie je čo čítať.




Podľa zloženia tento produkt prírodný nie je, a hoci to od parfémovanej vody neočakávame, keď už sa nám značka spája s prírodnou, bio a certifikovanou kozmetikou, podvedome očakávame, že prírodný bude každý jej produkt. Toto považujem za negatívum /hoci iba pre seba/. Ale na druhej strane - jediné.
Vráťme sa ku škatuľke a jej šperkovému otváraniu - pravý poklad sa totiž skrýva vnútri.


Ak máte rady kvetinové, či kvetinovo-ovocné, možno na prvý pocit ťažšie vône, toto bude niečo pre vás. Ťažká však úplne nie je a určite to nie je žiaden hlavybôľ - ja som totiž ten typ človeka, ktorý vyslovene ťažký parfum alebo vôňu neznesie a je mu z toho nevoľno. 
Táto sa príjemne rozvíja a povedala by som, že aspoň podľa môjho nosa z tónov prevláda magnólia, ruža a pomaranč, ku záveru trošku vanilka.



Balenie je celkom veľké - 100 ml a míňa sa mi celkom pomaly, pretože vôňa vydrží aj pol dňa (aj keď všetko, samozrejme, závisí aj od toho, aký máte deň). Takže suma sumárum: nádherné balenie, krásny flakónik, príjemná vôňa, trvácnosť adekvátna typu eau de parfum, veľké balenie. Príjemná cena, ktorá nespôsobí rodinnú hádku a neuberie z rozpočtu výraznú čiastku je azda už len čerešničkou na torte. Momentálne kúpite túto parfémovanú vodu v akcii za necelých 15 €! Ak by vám nesadol tento variant, v ponuke ich je viac ;-) Aj v tomto rozkošnom dizajne.

Ďakujem e-shopu plumeria.sk za možnosť vyskúšať túto vôňu.

4 komentáre:

  1. Parfém má moc pěkný flakonek a určitě se na e-shop podívám. U mě na blogu teď najdeš recenzi tonika právě od nich :).
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Balení i flakonek je moc hezký. O e-shopu slyším poprvé a vůně by mi možná taky voněla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]