Post Page Advertisement [Top]

Keď som videla marcovú akciu v predajniach Ziaja pre Teba a vedela som, že idem na školenie do Košíc, bolo iba otázkou času a voľby, kedy a aké telové masielko mi pribudne do zbierky. Akcia, pri ktorej ste pri kúpe masla dostali antiperspirant bola podľa mňa veľmi dobrá. No... lenže keď som vošla do obchodíka, už dávno nemali len tie masielka, ktoré som mala vyskúšané a chcela som niečo pre mňa nové. Krútila som sa, nakoniec si vybrala jedno, kým sa ma pani na predajni nespýtala, či nechcem vyskúšať novinku - penové telové maslo s bobuľami acai /jagody po poľsky naozaj nie sú jahody, ako som si myslela, ale bobule, aj keď si nemôžem pomôcť a niečo ako jahody tam cítim/. Po ovoňaní a vyskúšaní testera som bola preto jasná ;-)

Toto maslo má balenie ako všetky masielka od Ziaja - 200 ml kelímok s logom na vrchnáčiku a nálepkou v slovenčine na zadnej strane.




Vedela som, do čoho idem, keďže som si na predajni vyskúšala tester. Obsah podľa mňa celkom výstižne spĺňa pomenovanie "penové". Nie je to úplne ľahká pena, takže človek nemá pocit, že si kúpil viac vzduchu v dóze ako samotného produktu.


Maslo je našľahané veľmi dobre, len tak ľahko nespadne, až keď sa začne pomaly "roztápať" na pokožke.



Na fotke to veľmi dobre nevidno, no masielko má sfarbenie jemne doružova. Pokiaľ ide o vôňu, cítim v ňom mix bobuľového ovocia a acai, no nezdá sa mi, žeby niektoré z ovocí vôňou prevažovalo, dokonca mi vôňa nepríde ani žuvačková.
Nanášanie je jednoduchšie práve vďaka penovej textúre a rozotieranie je úplná lahôdka. Odkedy sme sa presťahovali do bytu, kde máme tvrdšiu vodu, máme obaja s manželom suchšiu pokožku, preto nestačí hydratačný sprcháč alebo sprchový olej, pokožku treba hydratovať aj po sprche (čo som málokedy robila každý deň, keďže som mala pokožku normálnu/mastnejšiu). Už po prvom použití tohto masla som už nemala najmä lakte a kolená vysušené, čo je veľmi fajn efekt. Nevšimla som si, že by mi mizli "tech neck" vrásky, ale asi používam masielko krátko (len dva týždne a približne každý druhý deň). Oceňujem rýchle vstrebávanie sa a žiaden lepkavý či mastný film na pokožke, no napriek tomu účinnú hydratáciu.
Čím ďalej tým viac sa presviedčam, že pri telovom masle od Ziaja jednoducho nemôžete vybrať zle - už je len na vás, akú vôňu a účinok chcete. Cenovo sa pohybuje okolo 6 - 7  € (nepamätám presne, výnimočne som platila v hotovosti). Jediné, čo by som maslu vytkla je jeho dizajn. Pravdupovediac, absolútne by som si ho nebola všimla, pretože vďaka tmavomodrej farbe som ho považovala za niečo z pánskej kozmetiky a nevenovala som mu pozornosť. Až kým ma asistentka predaja neupozornila na novinku. Chcelo by to pútavejší vzhľad, ale to je asi tak všetko z negatív :-)

7 komentárov:

  1. Chystám se na jejich kakaové máslo tak jsem zvědavá. Ziaja má super produkty :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě se vůbec nelíbí ten kelímek :D, ale jinak se tak yuž nějakou dobu na jejich produkty chystám.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. súhlasím, ten kelímok by mohli prepracovať. Našťastie je obsah oveľa lepší ako obal.

      Odstrániť
  3. Se Ziajou jsem velmi spokojená a tento produkt vypadá dobře. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som mala podobnú penu od Balei a bola neskutočne dobrá, škoda že to bola limitka. Rada by som vyskúšala podobný produkt od Zaji :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]