Post Page Advertisement [Top]

Značka Soaphoria určite nie je neznáma. Vo svojom portfóliu má veľa rôznych produktov určených na široké spektrum problémov. Na značke mi je sympatických viacero faktorov: ich výroba, netestovanie na zvieratách, príťažlivé balenia a v neposlednom rade to, že sú naše - slovenské. Dnes vám predstavím čistiacu pleťovú penu, ktorú mi poslali z e-shopu Babičkina záhrada.

Nie som si úplne istá, no mám taký pocit, že toto už bude "výpredajové" balenie, keďže novšie produkty sú už v trošku iných baleniach. Balenie je však druhoradé, podstatný je samotný produkt.






Produkt je krémovej konzistencie, no po nanesení na mokrú/navlhčenú tvár sa mení na jemnú penu. V balení je nádherne našľahaná, až mi bolo ľúto ju začať používať, no zvedavosť bola silnejšia :-)





Pena vonia krémovo, necítim výraznú ani jednu zložku. Trošku som sa obávala, či mi táto verzia na normálnu pleť nespôsobí jej zmastnenie, ale nič také sa nestalo. Práve naopak. Používam ju raz - dvakrát denne - prevažne večer, no občas aj ráno a pleť je po jej použití príjemne vyčistená a svieža, dokonale hydratovaná a ani náznakom nie je podráždená. Mám pocit, že ju udržiava v normáli a harmonizuje ju.
Nevýhodou môže byť balenie, pretože keď chcete penu použiť, musíte ho otvoriť a máte tak prístup k celému obsahu produktu. Odporúčam nanášať buď nejakým pomocníkom /napr. špachtličkou/ alebo už keď chcete penu používať rukami, tak si naozaj dajte extrémne pozor na to, aby boli čisté, inak si znehodnotíte celý produkt.
Myslela som si, že ju miniem rýchlejšie ako iné pleťové gély, no opak je pravdou. Na jedno použitie stačí máličko a odkedy ju používam sa mi zdá akoby sa mi ani nemíňala. Keď sa mi ju podarí spotrebovať, asi by som išla do verzie pre zmiešanú pleť.

Všetky čistiace peny od Soaphoria nájdete na webe Babičkina záhrada za rovnakú cenu 12,50 € - tie staršie sú v 125 ml balení, novšie v 150 ml balení. Ďakujem za poskytnutie produktu na vyskúšanie.

3 komentáre:

  1. to nanášanie rukou je nevýhoda, ale super nápad s tou špachtličkou :)
    ja mám od Sopahoria v takejto nádobke telové suflé,tak už viem ako ho budem používať :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ešte som čistiacu penu v takejto forme neskúšala, určite sa po nej mrknem, ale vzhľadom na svoju pleť asi skúsim tú verziu pre zmiešanú pleť. Už sa teším, či bude zvedavá..

    Papi Lapi Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Čistiacu penu na tvár zbožňujem, je jemná a pritom účinná. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]