Post Page Advertisement [Top]

Dlhotrvajúce rúže nie sú na trhu žiadnou prevratnou novinkou a takmer každá značka má nejaký podobný produkt. O 16H lip colour od Dermacolu ste na blogu čítali,  keď ich uvádzali na prelome rokov 2014/2015. Dermacol sa rozhodol rozšíriť ponuku odtieňov, a tak dal blogerkám možnosť vyskúšať niekoľko nových. Bez ďalších zbytočných rečí prejdime rovno k veci.

K dispozícii som dostala 3 nové odtiene: 10, 11 a 12 a snáď netreba zdôrazňovať, že ako milovníčke výraznejších odtieňov ma najviac zlákala práve 10.

Foto pier pred nanesením akéhokoľvek rúžu alebo balzamu:


Odtieň č. 10









Odtieň č. 11








Odtieň č. 12









Nemýlila som sa. Odtieň č. 10 je mojou srdcovou záležitosťou ;-) 

Vždy, keď si nanášate podobný tekutý trvácny rúž, by mali byť vaše pery v dobrom stave. Nanesieme farebnú vrstvu (1), necháme uschnúť a aplikujeme lesk (2) - je vhodné lesk priebežne dopĺňať, predĺži to tak životnosť nalíčeného vzhľadu pier.

Odtieň 10 a 12 sú výraznejšie, pri 11-tke to niekedy pôsobilo ako trvácnejší lesk, zas na druhej strane, keď postupne počas dňa mizli hlavne z oblasti pier, ktorá sa stretávala s jedlom a nápojmi to pri tej 11-tke vyzeralo najprijateľnejšie.

Počas testu som nič nenechala na náhodu a ani náznakom som rúže nešetrila. Vypila som priemerne 2-3 litre čaju, jedla som pravidelne, nasmiala som sa a narozprávala som toho tiež dosť :-) Majú teda za sebou poriadnu zaťažkávaciu skúšku a zvládli ju celkom slušne. Tak ako pri mojom prvom 16 hodinovom rúži od Dermacolu ani o týchto nemôžem povedať, že vydržia 16 hodín - jedine, že tých 16 hodín nejete, nepijete, nerozprávate, čo v aktívnom živote nehrozí. Rúž sa tak stráca práve na časti pier, ktorú pri jedení a pití najintenzívnejšie používame - v strede. Napriek tomu viem, že na tento rúž sa môžem spoľahnúť ;-)

+ sýta, intenzívna farba (snáď s výnimkou 11-tky)
+ rýchloschnúca textúra
+ nevysušuje pery 
+ väčší objem priehľadnej, leskovej časti, keďže je pravdepodobné, že práve túto budete aplikovať častejšie
+ dobrá odolnosť
+ prijateľná cena (cca 8,79 €, v akcii aj menej!)

- 16 hodín zaručene nevydrží pri bežnom používaní
- pri výraznejších odtieňoch vidno strácanie sa farby, čo nevyzerá vôbec vábne

4 komentáre:

  1. Já mám myslím odstín 04 :) a jsem s ním nadmíru spokojená! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. toto sú topky čo sa týka výdrže v leskoch :) ja mám taký nude odtieň a výrazný červený a musím povedať, že aj ten červený mi drží ako šlak :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc se mi líbí odstín 12. Všude se píše, že skvěle drží a ještě jsem se neodhodlala ke koupi, ale asi to budu muset brzy napravit :-) ostatní rtěnky mi vydrží na rtech tak hodinku a to ještě ani nemůžu jíst ani pít...
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Uz som jeden kusok mala. Myslim ze to bolo cislo 7. Z novych odtienov sa mi paci c.12

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]