Post Page Advertisement [Top]

Keď ma prvýkrát prichytil so "sáčkami" na nohách, ako to nazval, veľmi ho zaujímalo, čo to vlastne robím. Vtedy v ponuke krasnadoma.sk ešte nemali väčšie verzie a štandardná mu bola malá. Potom však pozorne sledoval proces olupovania kože chodidiel s občasným fuj uf a podobnými prejavmi nadšenia. No a potom sa začal okolo mňa krútiť s tým, že nech sa pozriem, akú má suchú kožu na nohách a že s tým potrebuje čosi robiť. A tak som mu objednala 3 balenia samozlupovacích ponožiek! Obávam sa, že sám by si ich neobjednal. 

Už vopred vás však upozorňujem, že foto nôh sa v tomto príspevku neobjaví. Vždy, keď sa okolo neho krútim s foťákom alebo akože nenápadne s mobilom ma odháňa ako diablika. Preto som mala aj problém vyskladať fotokalendár a musela som zachádzať do archívu... jednoducho, odkedy sme sa zobrali, máme čím ďalej tým menej spoločných fotiek.
No ale poďme k veci :-) Dlhodobo začal mať suché nohy, ktoré si natieral, ale nejak intenzívne to nepomáhalo a koža bola stále stvrdnutá a vyschnutá. Chcelo to radikálnejšie riešenie.



Maska účinkuje na takom istom princípe ako moja maska - na umyté a osušené nohy sa navlečie maska a nechá pôsobiť približne 2 - 3 hodiny. Počas pôsobenia mal nohy ako pribité na koberci, nepohol sa, až kým nebol čas odstránenia masky. Maska mala mierne chladivý efekt. Čakal, že sa mu koža začne olupovať hneď :-D Je to chlap = NIKDY nečíta návody, iba ako už všetko ostatné zlyhá, takže ja som mu musela povedať dobu pôsobenia a aj to, že koža sa mu bude olupovať postupne približne 1 - 2 týždne. 
A naozaj. Prešli 2 týždne a kožu má neuveriteľne hladkú, žiadne popraskance a suchotiny. Síce tá koža odletovala asi všade a zmenili sme harmonogram vysávania bytu, ale skonštatoval, že to stálo za to :-)
Momentálne túto verziu Skinlite na sklade nemajú, majú však pánske ponožky od Purederm, cena je však rovnaká - 7,30 €/balenie. Je však dobré počkať si na nejakú akciu, a tých majú celkom dosť! :-)

2 komentáre:

  1. Přesně tohle bych potřebovala. Mám problém s tvrdými chodidly a taky mi nic nepomáhá. Zkusím se kouknout jestli to neprodává nějaký eshop v ČR, přeci jenom se mi nechce platit poštovné za malou věc ze Slovenska.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]