Post Page Advertisement [Top]

Moşno si poviete, şe starostlivosť o nohy má svoj prím pred letom a v lete, keď svoje nohy a chodidlá ukazujeme na obdiv celému svetu, no určite ju nesmieme zanedbať ani po lete a vÎbec v şiadnom ročnom období. Starostlivosť o ruky nejako podvedome patrí k mojim dennÜm rituálom a bez krému na ruky pred spaním sa cítim aş nesvoja, ba občas ma aş striasa a práve v tej chvíli, keď pri sebe nemám krém ma moje podvedomie presviedča o tom, şe mám neuveriteğne suchú koşu (čo nemám). Bum, priznala som to, normálne mi je lepšie. Fakticky nemÎşem zaspať bez 3 produktov - sprej na hygienu nosa (nie nosné kvapky), balzam na pery a krém na ruky. Takşe dnes vám v krátkosti ukáşem celkom zaujímavé Dermacol kvarteto ;-)

Starostlivosť o ruky


Ako som sa priznala vyššie, som fanatik do krémov na ruky, ale nestačí mi hocijakÜ. V práci často píšem na tabuğu a aj napriek všetkÜm inováciám mi naozaj občas stačí len tabuğa, krieda a rozprávať so şiakmi, a práve tá krieda mi ruky vysušuje ešte viac, hoci ich pÎvodne nemám suché. Obyčajné krémy preto ani nepouşívam, vşdy radšej siahnem po silnejších na suchšie ruky. Keď mi Dermacol zaslal tento krém, potešili ma, keďşe presne trafili do mojej nÎty.




Krém je hustÃœ tak akurát a celkom príjemne, ale jemne vonia. Obsahuje bambucké maslo a pupalkovÃœ olej, o ktorom som donedávna nevedela ani nič, no zistila som, ÅŸe je to celkom dobrÃœ takmer vÅ¡eliek vhodnÃœ na vnútorné a vonkajÅ¡ie pouÅŸitie - okrem iného vraj bojuje proti starnutiu, impotencii, pomáha pri menÅ¡truačnÃœch bolestiach, migréne, reume a pod. (viac info napr. tu). Ak by som ho mala porovnaÅ¥ s SOS krémom na ruky, tak tento je o čosi menej intenzívnejší, predsa len SOS je určenÃœ na fakt veÄŸmi suché ruky, no úplne mi stačí. Hydratuje, vyÅŸivuje a regeneruje moju pokoÅŸku rúk pri pouÅŸití raz denne večer. Neviem, či mi dal dokopy aj nechty, ktoré boli po gélovkách troÅ¡ku zničené, keďşe som pouşívala aj spevňujúce laky na nechty. Cenu má rovnakú ako SOS krém = 3,39 €

Starostlivosť o nohy


PrvÃœ produkt, ktorÃœ som začala pouşívaÅ¥ z tejto trojky bol sprej na nohy a do topánok, ktorÃœ so mnou cestoval v lete po vÃœletoch. Keď sa snaşíte obmedziÅ¥ svoju batoÅŸinu na minimum, oceníte, ÅŸe si mÃŽÅŸete na po vyzutí osvieÅŸiÅ¥ topánky, ktoré ste mali po celÃœ deň na nohách... Sprej vonia celkom svieÅŸo, no podÄŸa mňa to nie je čistÃœ mentol. Celá kolekcia mi vÎňou troÅ¡ku pripomína detské ÅŸuvačky a inak to nie je ani pri tomto spreji. Jedna vec mi na ňom vÅ¡ak veÄŸmi vadí - keď ho pouşívate, akoby sa zuÅŸoval - teda pouşívaním z neho vyÅ¥ahujete aj vzduch, vďaka čomu je balenie troÅ¡ku nafúknuté a potom ho uÅŸ pouÅŸiÅ¥ nemÃŽÅŸete, lebo pumpička sa zasekne - celé sa to dá jednoducho napraviÅ¥ tÃœm, ÅŸe sprej otvoríte, dostane sa tam vzduch a potom ho znovu zatvoríte. Je to vÅ¡ak troÅ¡ku otravné. Sprej má, samozrejme, aj plastovÃœ uzáver, ktorÃœ som vÅ¡ak stratila na dovolenke.

Zvláčňujúci krém Happy Feet u mňa (ani v portfóliu značky Dermacol) nie je ÅŸiadna novinka, testovala som ho po prvÃœkrát pred 3 rokmi a uÅŸ aj vtedy som bola veÄŸmi spokojná s jeho vÃœsledkom.


VÎňa sa nezmenila, zloÅŸenie sa nezmenilo - olivovÃœ olej, vitamín E a pantenol; účinok sa nezmenil - chodidlá sú jemnejÅ¡ie a hydratované, no suchším moÅŸno stačiÅ¥ nebude. Zmenila sa vÅ¡ak cena - pred rokmi stál 2,80 €, teraz ho na e-shope kúpite za 2,65 €

ZmÀkčujúci balzam na pÀty Soft Heel je takisto parfumovanÜ s podobnÜm zloşením, akurát sa mi zdá trošičku hustejší. Oba krémy sa rÜchlo vstrebú do pokoşky, sú ğahučké a pri pravidelnom pouşívaní sú tie pÀta v naozaj lepšom stave ako bez krému.


KaÅŸdÃœ krém či balzam na nohy pouşívam na noc pre efektnejší účinok. Nohy nakrémujem a navlečiem do zvlhčujúcich ponoÅŸiek (mám doma tie biele od Oriflame). Občas ich síce v noci zo seba zhodím (takÃœ zvyk eÅ¡te z detstva, keď mi bolo večer chladno a iÅ¡la som si ÄŸahnúť v ponoÅŸkách a v noci mi bolo teplo, tak som ponoÅŸky naÅ¡la ráno pri posteli - robím to doteraz ;-) - dnes je asi článok minipriznaní! :-D). Ráno sú potom nohy príjemné na dotyk. Tento balzam kúpite taktieÅŸ na e-shope Dermacol za rovnakÃœch 2,65 €.

Ŝiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]