Post Page Advertisement [Top]

Ako som už písala v prvom príspevku, značku Clinique som dlho obchádzala a nejak som ju nebrala na vedomie ako možnú kvalitnú dekoratívku. Všetko sa zmenilo, keď som vyskúšala ich pre mňa už ikonický dlhotrvajúci a dokonalý rúž Pop Lip Colour + Primer, ktorý ma presvedčil o svojich kvalitách až natoľko, že som v apríli v akcii - 10 € objednala cez FAnn.sk lesklú verziu tohto rúžu a neviditeľný púder. Dnešný príspevok bude práve o rúž/lesku.

Pri mojej mánii na odtiene ružovej nebolo veľmi o čom a z ponúkaných 5 odtieňov som si na FAnn.sk vybrala celkom rýchlo 08 Sprinkle Pop. Rozhodovala som sa medzi 06 a 08, no povedala som si, že 06 je aj na mňa trošku príliš ružová ;-) Hoci človek takto cez e-shop nevie a čo som vtedy v apríli navštívila tri predajne FAnn v Prešove a Košiciach, ani v jednej nemali ani spomínaný púder ani tento rúž, takže som objednávala len pomocou swatch-ov, ktoré som googlila.


Na belgickej oficiálnej stránke Clinique a tuším aj v Sephorách majú všetkých zatiaľ dostupných 6 odtieňov:


Jeho cena bola a stále je 20 €, no ako som už písala vyššie, vychytala som 10 € zľavu, a tak ma oba produkty vyšli o 5 € lacnejšie.



Rúž prišiel v papierovom obale - tuto oceňujem, že značka zbytočne nebalí svoje produkty do fólií (aj keď pri fóliách máte zas 100% istotu, že nikto pred vami ten konkrétny tovar neskúšal - aj preto v drogériách nakupujem dekoratívku len minimálne - teda v prípade nejakého ošiaľu :-P). Keď som si dobre všimla, tak väčšina, ak nie všetky produkty dekoratívky Clinique sú zabalené v papierových obaloch v rovnakých farbách, čo mi je celkom sympatické.







Po rozbalení na mňa čakalo balenie identické so svojim starším bratom - kovový vrchnáčik s logom značky a farebná spodná časť - presne v odtieni rúžu. Možno to vyznie ako klišé, no toto balenie považujem za nadčasové a elegantné. Jednoducho môžete ho vytiahnuť z akejkoľvek kabelky na akejkoľvek príležitosti, keď sa pôjdete na toaletu "prepudrovať".





Možno už to, že samotný obal má jemne priehľadnú farbu oproti svoju bratovi naznačuje, že ani jeho farba nebude až taká výrazná.


Nemôžem však povedať, že by som z toho bola prekvapená alebo sklamaná, keďže som si už pred objednávaním pozerala foto na pokožke na internete. Chcela som efekt lesku na pery, na ktorý sa v prípade vetra nenalepí polovica mojich vlasov ;-) A to som aj dosiahla! Farba je krásna, no čo výdrž?



bez blesku


bez blesku




Bez kontúrky sa jemne rozpíja, najmä v kútikoch pier. Myslím, že obed zvládol celkom slušne - po 2 hodinách je síce farebne o dosť slabší, no na rúž/lesk je to stále celkom dobrá výdrž. Po 5 hodinách už síce na perách ostali len pozostatky farby, no stále bolo príjemne cítiť hydratáciu. Aj pri nanášaní cítiť, že rúž má jemnejšiu konzistenciu ako jeho bráško Pop a aj výdržou je na tom horšie.

Používam ho pomerne často či už do práce alebo na voľný čas, ak nešportujem (čo momentálne asi ťažko, aj keď na verejnosti už chodím bez môjho nového módneho doplnku, stále to nie je ono a ešte taký týždeň sa budem dávať dokopy).
Kúpu však absolútne neľutujem. Viem, že takýchto rúž/leskov existuje viacero, no tento sa nemôže porovnať s týmito rúžmi od Maybelline, Gosh, AvonOriflame, Bourjois, ktoré sú síce o dosť lacnejšie, ale vydržia neporovnateľne kratšie a ani hydratácie nie je o nič trvácnejšia. Je veľmi podobný ako tento Mary Kay, ktorý však jedlo zdolá o čosi rýchlejšie.
20 € (bez zľavy) za rúž/lesk je pomerne dosť a ak by ste sa rozhodovali medzi týmto a klasickým Pop a chcete parádnu farbu a najmä výdrž, voľte si určite klasický Pop Colour

1 komentár:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]