Post Page Advertisement [Top]

Tento príspevok zožal pomerne úspech a dlho sa držal na popredných miestach čítanosti na blogu. A po lete boli teda moje chodidlá pomerne v dosť zlom stave. Rozhodla som sa teda dať si ich do poriadku a tentokrát som siahla po trošku iných zlupovacích ponožkách, ako to bolo po prvý raz. Mimochodom, tie prvé som kúpila mame a sestre a nevedeli si ich vynachváliť.


Na prvý pohľad sú totožné - balenie, princíp a dokonca aj cena - jedno balenie vychádza v súčasnosti 7,30 €, ale na stránke krasnadoma.sk majú často rôzne akcie aj na tento tovar. Dokonca v súčasnosti na zlupovacie ponožky Skinlite majú akciu 3+1 zdarma - teda za 4 zaplatíte 21,90 €.


V balení nájdete - takisto ako v mojom predošlom balení zlupovacích ponožiek - jeden pár, ktorý je potrebné prestrihnúť na vrchu a navliecť na nohy.


Ponožky necháte pôsobiť približne 2 hodiny (na slovenskom preklade sú síce uvedené 2-3 hodiny, v zahraničnom texte nájdete 90-120 minút, teda tie dve hodinky sú akurát. V chladnejšom počasí odporúčam na nohy navliecť ešte klasické ponožky, keďže aspoň ja som fakt trošku zimomravá a na nohy mi zvykne byť chladno takmer vždy. Taktiež odporúčam veľmi sa nepohybovať a nohy držať nižšie od tela - ak sa pohybujete, môžu sa tie igelitové vrecúška roztrhnúť a ak máte nohy vyložené, môže tekutina jednoducho pomaly vytiecť.


Po dvoch hodinách je potrebné nohy opláchnuť. Proces je podobný ako pri predošlej verzii. Do dvoch týždňov sa stará koža odlúpla a chodidlá boli takmer ako bábätkovské. Napriek tomu, že medzi verziou Skinlite a Victoria Beauty nie je rozdiel v princípe a cene mám pocit, že tie od Skinlite mi fungovali trošku efektívnejšie. A možno som len nemala až tak zničenú kožu na chodidlách, ako som si myslela. Každopádne, toto je naozaj výborný produkt, ktorý určite oceníte, ak potrebujete svetu ukázať svoje chodidlá (a oslniť napríklad na nejakej spoločenskej udalosti v sandálikoch či lodičkách).

2 komentáre:

  1. čítam o nich prvý raz, ale vyzerajú zaujímavo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď som sa o nich dopočula, nejak som si nevedela predstaviť ich účinok. No teraz viem, že je to omnoho lepšie ako škrabať si päty nejakým pilníkom či niečím podobným. A navyše, v lete aj príjemne chladí ;-) Mamke som kúpila sadu týchto masiek na narodeniny a bola nadšená. Mám ešte aj masku na ruky, tú som ešte neskúšala, tak som zvedavá na výsledok.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]