Post Page Advertisement [Top]

Dlho som sa neozvala. Od marca do mája to je a bude dosť náročné. Máme toho v práci viac, akurát finišujeme podklady pre ďalší mobilitný projekt a dopĺňame informácie k záverečnej správe k predošlému projektu a okrem toho sa blížia písomné matury atď atď. Intenzívne riešime náležitosti k svadbe a chodím stále do fitka. Po celom dni a po tom, čo strávim v práci pri počítači už nemám chuť ani zapínať pc doma, a tak články stagnujú. Intenzívne však fotím a teraz prišiel čas uverejniť niektoré články, ktoré boli nafotené už skoro pred dvoma týždňami... Dúfam, že túto moju absenciu dokážete pochopiť a nezanevriete na mňa pre nižšiu aktivitu ako v minulosti. Pokúšam sa to napraviť :-)
V názve článku je trikrát slovo trsy nie len kvôli dôrazu, ale aj preto, že som od Zoevy kúpila tri balenia trsov :-) Po skúsenosti s dlhými, keď bolo naozaj výrazne viditeľné, že tie mihalničky nie sú moje som si teda kúpila krátke, ale hustejšie. A ako to dopadlo? Zlepšujem sa/zhoršujem alebo stagnujem aj v líčení? Sledujte ďalej :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Po otvorení na mňa vykukli takéto trsy :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Zatiaľ som však nepoužila lepidlo priložené v balení, ale to, ktoré mi sestra kúpila v Teta drogérii v Košiciach - obyčajné lepidlo, ktoré som použila v tomto príspevku. Trsy som kúpila v e-shope Zoeva, ich cena je 3,80 €.
Odporúča sa použiť trsy bez tej takej bodky na konci, ak som si dobre všimla, Zoeva takéto v ponuke nemá, ale mne to nevadí, pretože prípadné viditeľné bodky zakryjem čiernou linkou.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
NENALÍČENÁ
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
S TRSMI, linka (minerálny čierny tieň id BareMinerals)
 Práve na tejto fotke by som povedala, že aj keď sú trsy viditeľné, nebijú do očí, nie je to extrémny rozdiel medzi vlastnými a umelými mihalničkami.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
KOMPLETNÉ LÍČENIE OČÍ

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
KOMPLETNÉ LÍČENIE
Trsy od Zoeva sa mi aplikovali ľahko. Asi najdôležitejším elementom pri aplikácii trsov je pevná ruka a dobré lepidlo, resp. zručnosť v používaní lepidla.
Lepidlo som naniesla na fóliu a nechala trošinku stuhnúť, aby trsy neodpadávali, ale hneď sa prilepili. Lepidlo je totiž značne tekuté a potrebuje chvíľku na vzduchu, aby sme mohli trsy dobre prilepiť. 
Efekt je jednoducho wow. Pozitívom je, že som ich necítila na očiach a nebála som sa ako pri mihalniciach vcelku, že by sa mi začali z kraja odlepovať (ja viem, aj celé mihalničky sú krásne, len sa ich treba naučiť používať. Mne stačia trsy.).
Odstraňovanie je jednoduché - ako keď sa klasicky večer odličujete. Ja milujem a používam len micelárku Sensibio H2O od Biodermy. Tampón priložíte na oko a necháte chvíľku pôsobiť, trsy vám potom ostanú na tampóne.

Od Zoeva som si toho nakúpila viac - tri minerálne očné tiene (pigmenty), a bronzer. Okrem toho mám ešte aj linku, o ktorej som nestihla písať. Aj tieto produkty mi naznačujú, že Zoeva nemá skvelé len štetce, ale aj ostatné výrobky z dekoratívky :-)

Máte rady značku Zoeva? Skúšali ste niečo z ich dekoratívky?

8 komentárov:

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja si myslím, že by sa blogerka vôbec nemala ospravedňovať ak nemá toľko veľa času na blog, normálna stála čitateľka to určite pochopí - veď predsa každá blogerka má aj svoj vlastný život a nemôže si odstaviť život aby sa venovala blogu - ale musí odstaviť blog aby sa venovala svojmu životu :)
      a tie trsy sú veľmi pekné, je to veľká zmena :)

      Odstrániť
    2. Mala som takú potrebu :-) Niekedy som písala článok aj každý deň a aj keď mám teraz menej času, na blog intenzívne myslím a mrzelo ma, že som neprispievala tak, ako doteraz. Som rada a ďakujem za takúto reakciu! :-)

      Odstrániť
    3. jasné, aj som si myslela, že to bude tým :) ja som len chcela tým podotknúť na ten fakt, že vačšina z nás čitateliek to určite pochopí :)

      Odstrániť
  2. tak sa mi vidí, že teraz máš trsy nalepené lepšie :) teda aj tamto bolo dobré, ale toto sa mi viac páči, tak ti to zahustilo riasy a vyzerá to prirodzene

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadají moc dobře! Ráda bych něco takového taky vyzkoušela, protože mám strašně řídké řasy :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]