Post Page Advertisement [Top]

Keď sa povie starostlivosť o seba, vÀčšina z nás si asi predstaví kvalitné pleťové krémiky či séra, čistenie pleti, starostlivosť o vlasy a krémovanie sa po kaşdej sprche. Súhlasím, toto všetko je dÎleşité, inak nám to naše telo vráti. Ale priznajte sa, nanášate si krémiky aj na očné okolie či na krk? Na krku totiş najviac vidno známky zanedbávania a aj skutočnÜ vek človeka, resp. dezolátnosť, v akej sa nachádzame! Ak ste doteraz svoj krk aş tak nevnímali, nezúfajte, nikdy nie je neskoro začať :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Krémik Atoderm Nutritive som si kúpila v januárovej akcii Biodermy len za 4 €!!! Vedela som, ÅŸe na pleÅ¥ si ho dávaÅ¥ nebudem, keďşe nebola aÅŸ taká tuhá zima, aby som potrebovala vyÅŸivujúci krém. No vedela som, ÅŸe ho vyuÅŸijem :-)
Aké má vlastnosti?
Vďaka strate vody a lipidov sa mÃŽÅŸe naruÅ¡iÅ¥ hydrolipidickÃœ film pokoÅŸky. Ten plní funkciu ochrannej koÅŸnej bariéry na povrchu pokoÅŸky a je dÃŽleÅŸitÃœ pre zachovanie koÅŸnej hydratácie. Pri naruÅ¡ení sa pokoÅŸka vysuÅ¡uje, stáva sa hrubou, Å¡upinatou a citlivou.Atoderm Nutritive je vysoko vÜşivnÃœ krém kombinujúci aktívne látky: bambusové maslo a extrakt z avokáda, známe pre svoje obohacujúce, regeneračné a upokojujúce účinky a ďalej hydratačné látky vazelína a glycerín.

 Patent D.A.F.* ÃºÄinne zvyÅ¡uje prah tolerancie pokoÅŸky.
 Atoderm Nutritive má nemastú bohatú textúru
Práve kvÃŽli tej nemastnej textúre by som ho pouÅŸila aj na tvár, ak by bola mrazivá a tuhá zima. LenÅŸe nebola.. (moÅŸno eÅ¡te príde :-)), a tak som tento krémik začala pouşívaÅ¥ na krk. VÃœsledky boli ohromujúce. Pouşívala som ho najmÀ cez deň, na noc si naň dávam pleÅ¥ové sérum, ktoré si dávam aj na tvár.
Teda na vyčistenÃœ krk a dekolt nanesiem tento krém. VÜşivu a hydratáciu som cítila aj po celom dni a nemala som pocit suchej pokoÅŸky. UÅŸ po pár dňoch vyzerala koÅŸa lepÅ¡ie a zdravÅ¡ie :-) A aj preto vám odporúčam, aby ste nezabúdali na krk a dekolt. Oki, tvár je prvá vec, čo padne do oka, ale oko potom kĺşe niÅŸÅ¡ie :-) (nie, nezačínam poviedku pre dospelÃœch :-D) A priznajme sa, hebká pokoÅŸka krku a dekoltu sa hodí aj esteticky :-)

DruhÜm je produkt na očné okolie, ktoré mi zaslali z Biodermy (nie, nenadviazala som novú spoluprácu, s Biodermou spolupracujem uş viac ako rok :-D). AkÜ je očnÜ krémik z radu Sensibio?
Novinka pri oÅ¡etrovaní citlivej a netolerantnej pokoÅŸky, patentovanÃœ komplex Toléridine®zvyÅ¡uje prah tolerancie pokoÅŸky. Stáva sa odolnejÅ¡ia, lepÅ¡ie chránená pred vonkajšími vplyvmi a menej reaktívna.

Sensibio OčnÃœ okamÅŸite upokojuje nepríjemné pocity a podráşdenie. 
 Látky zniÅŸujúce prekrvenie, obsiahnuté v Sensibio Očnom, napomáhajú redukovaÅ¥ opuchy. Vyhladzujúce aktívne zloÅŸky minimalizujú jemné vrásky. Zvlhčujúce látky prospievajú pokoÅŸke.
 Sensibio OčnÃœ je zloÅŸenÃœ z aktívnych neÅ¡kodnÃœch zloÅŸiek, ktoré preÅ¡li prísnym vÃœberom, neobsahuje konzervačné látky a parfum a je preto zárukou vÃœbornej tolerancie, aj pre oblasÅ¥ okolia očí. 
 Sensibio OčnÃœ nespÃŽsobuje tvorbu komedónov a je hypoalergénny. Je dobrÃœm podkladom pre mejkap a je vhodnÃœ pre ÄŸudí nosiacich kontaktné Å¡oÅ¡ovky.
Očné krémy som pouşívala iba vÃœnimočne, no s 25+ som sa rozhodla, ÅŸe je načase :-D a eÅ¡te, keď mi nedávno mÃŽj drahÃœ povedal, ÅŸe mám očné vrásky, tak úplne ÅŸe zabil. Krém nanášam v podobe malÃœch guğÎčok pod oči a potom ich jemne vklepávam a rozotieram. Pozor, aby ste si ho nedali veÄŸa a pozor, aby vám krém nevoÅ¡iel do očí, dosÅ¥ to Å¡típe. Pravidelné pouşívanie troÅ¡ičku eliminuje aj náznak kruhov pod očami a jemnučko vypĺňa minivrásky. Okrem zlej aplikácie, keď sa mi podarilo dostaÅ¥ ho do oka, krém nespÃŽsobil ÅŸiadnu negatívnu reakciu, práve naopak. Aj keď je balenie dosÅ¥ malé (15 ml), ako očnÃœ krém to stačí, keďşe ho nepouşívate na celú tvár.

Bioderma v rámci akcie kaÅŸdÃœ mesiac prináša produkty za vÃœhodnú cenu 4 €. Boli to uÅŸ dva produkty z radu Atoderm (sprcháč a tento krémik) a na marec to bol/je BB krém z radu Sensibio. Som zvedavá, čím nás prekvapí ďalej, ale toto je jednoznačne skvelá voÄŸba pre tÃœch, ktorí si Biodermu nekupovali kvÃŽli cene. A tak máte moÅŸnosÅ¥ získaÅ¥ kvalitnÃœ produkt za vÃœpredajovú cenu! :-) 


Dnes som sa vás uÅŸ na facebooku pÃœtala, ako sa o seba staráte, a tak len konkrétna otázka na záver príspevku - nezabúdate ani na krk a očné okolie? Prajem Vám peknÃœ tÜşdeň! :-)

5 komentárov:

  1. No Å¥ahá mi na 21 a v poslednom čase si naozaj natieram okolie očí a to kokosovÃœm olejom :) a krk sa priznám ÅŸe len raz za čas :D ale tuším začnem, mám panickÃœ strach z vrások a suchej pokoÅŸky a celkovo staroby :/ a ten krémik nutritive mám a je bomba ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja to zatiaÄŸ s tÃœm strachom zo starnutia nepreháňam, veď len budem rada, keď budem ako babka sedieÅ¥ vedÄŸa svojho dedka :-) No staraÅ¥ sa o seba treba :-) V rámci moÅŸností a schopností ;-)

      Odstrániť
  2. Ešte som neskúšala, určite tento vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Atoderm Nutritive je u mňa uÅŸ zopár rokov jedinÃœ krém, ktorÃœ v zime pouşívam. A samozrejme aj na dekolt :)
    Ten Sensibio očnÜ gél neurazil, ale zas ani extrémne nenadchol... Inak očné krémy pouşívam pravidelne, momentálne fičím na masko-kréme od Matis Paris.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krk sa snaşím nezanedbávaÅ¥, rovnako aj očné okolie. Ale priznám sa, ÅŸe očnÃœ krém je pre mňa taká nechcená nutnosÅ¥ - vÀčšina z nich ma Å¡típe :( Teraz som vÅ¡ak vyskúšala vzorček krémiku Vichy na oči a riasy a ten teda neÅ¡típal vÃŽbec. Åœeby zázrak?

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]