Post Page Advertisement [Top]

Keď som dávnejšie videla v Báječnej žene predstavenie produktu s názvom báza pod riasenku, začala som snoriť. V ponuke v e-shope však nebola, a tak som to nejako ďalej neriešila. Keď potom mali akciu na objednávku 4 rôznych produktov za 20 €, prihodila som si aj podkladovú bázu. A potom mi prišla domov a začalo sa testovanie :-) Bolo to už skôr, k príspevku som sa dostala až teraz, ale nevadí, pretože mám produkt aspoň lepšie vyskúšaný :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Čo sa dozvieme o produkte z oficiálnej webovej stránky a e-shopu zároveň?
Riasy okamžite maximalizuje a zosilňuje účinok riasenky. Riasy predĺži, zhustí (dodá objem aj tým najtenším riasam) a natočí. Plastová kefka s hrebienkom oddeľuje jednotlivé riasy, uvoľňuje optimálne množstvo hmoty a umožňuje jej precízne nanesenie od korienkov rias až ku končekom. Rýchloschnúca krémová textúra nevytvára hrudky, nedrobí sa a neopadáva. Špeciálne vosky a polyméry zlepšujú priľnavosť k riasam, spevňujú a fixujú ich natočenie. Glycerín a arabská guma podporujú hydratáciu.
Určite si pamätáte dvojzložkové riasenky, myslím, že napr. L´Oreal má stále ešte takú v ponuke. Ja som mala dávno dávno takúto od Rimmelu a jednu neznačkovú, boli to moje prvé riasenky a ja som bola nadšená. Biela časť znásobila účinok farebnej (čiernej) časti. A presne toto som očakávala od podkladovej bázy od Dermacolu.

Bázu aplikujte takisto ako riasenku od korienkov rias po končeky. Sľubuje toho dosť, no aká je realita?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Po aplikácii nanesieme klasickú riasenku, v tomto prípade som stavila na predlžujúcu od Elizabeth Arden, o ktorej som písala tu.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
S BÁZOU
Efekt je celkom OK. Ale aký je rozdiel, ak bázu nepoužijem?

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
BEZ BÁZY
Nájdite 10 rozdielov, hahaha :-D A teraz vážne, rozdiel je mikroskopický, pretože ako sa snažím, tak sa snažím, nič nevidím :-/ Dokonca pri niektorých riasenkách bol efekt s bázou horší ako bez nej. Toto nie je ako pri tých riasenkach z môjho mejkap-začínania :-(

Aj keď je to produkt, ktorý nespĺňa svoj účel, neľutujem, že som si ho kúpila, aspoň som si znova overila, že platí staré známe "Nie je všetko zlato, čo sa blyští." 

Takže nie, neodporúčam :-) Radšej zainvestujte do kvalitnej riasenky, ktorá urobí s riasami kúzlo aj bez čarovného podkladu.

5 komentárov:

  1. Podle mě je celkem báze pod řasenka k ničemu :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Čo už tí ľudia nevymyslia :)) Ale rozdiel s bázou a bez by som teda hľadala asi fakt márne.
    Takéto články mám rada, aspoň viem do čoho neinvestovať. Lebo ako sa poznám, keby som ju videla v drogérke a ešte v nejakej zľave, už by bola v košíku :D Takže ti ďakujem za ušetrené prašule :))
    Katik z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. heh no to veru žiadny rozdiel. takže úplná hlúposť, dikes za info.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No, bez báze se asi obejdu, spíš bych potřebovala nějaké pořádné sérum na řasy než bázi :)
    Každopádně je to podle mě zbytečné vyhození peněz ne? :(

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/nova-limitka-cookies-cream-od-essence.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]