Post Page Advertisement [Top]

Vznikne nová kolekcia. Značky často spolupracujú s rôznymi celebritkami, aby tak zvýšili predaj svojich výrobkov. Inak to nie je ani v prípade Rimmelu, ktorý začal spoluprácu s dračicou. Rita Ora je novou tvárou kolekcie vynovených lakov na nechty 60 seconds, ktoré mnoho z nás miluje. Prečo? Odpoveď je, myslím, jednoznačná. Sú lacné, majú široký štetček, vďaka ktorému je aplikácia hračka a majú krásne sýte odtiene. Čo viac si od laku priať? Aha, výdrž by bodla! Spĺňa aj toto kritérium? Moje testovanie nových lakov je konečne tu!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
U nás je dostupných pár celkom pekných odtieňov:








Momentálne stojí 1,99 €, ale predpokladám, že keď budú v apríli blogy, bude v akcii :-) Laky majú dizajn taký istý ako stará verzia, akurát na štetčeku je nálepka s obrázkom Rity Ory :-) Reklama na britskej stránke je tiež príťažlivá:


Odtiene z kolekcie Rita Ora majú aj primerané názvy :-) 323 Don´t be shy a 513 Get nude som dostala na testovanie ja. Na rukách mám radšej výraznejšie odtiene, preto som si zvolila 323:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
bez BLESKU (tmavší odtieň)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
s BLESKOM (reálnejší odtieň)
Tesne po nanesení 2 vrstiev. Aj pri jednej vrstve bol lak krásne sýty. Ako podklad a ako vrchný lak som použila NAIL NURSE 5v1. 

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
po 6 dňoch!
Ako vidíte na foto, výdrž laku je skvelá! Po 6 dňoch vyzerajú moje nechty takto, a to som si ich nijako nešetrila :-) Veľa však robí kvalita nechtu a určite nezabúdajte na podkladový a vrchný lak ;-)

Druhý, svetlejší odtieň, som nanášala na nechty na nohách, aj to som ho vrstvila až 3x, aby bol viditeľnejší. A ako inak ukázať lak na nechtoch na nohách, ak nie v topánkach? :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Lak je fakt slabučký, no kto má rád Nude odtiene na nechtoch, nech ide do toho ;-) Ja skôr preferujem výraznejšie alebo aspoň o čosi ružovejšie nude odtiene :-)


Aby som zosumarizovala celé hodnotenie vynoveného laku 60 seconds, pod ktorý sa podpísala Rita Ora - kvalitou a cenou je to stále ten istý 60 seconds, na ktorý sme zvyknuté :-) Nerobia sa pruhy štetčekom, schne tak akurát, tých 60 sekúnd je zaručene prehnaných :-D a vydrží. Akurát fakt ten odtieň Nude je veľmi veľmi svetlý, skoro akoby ste žiaden lak nemali.
Tie, ktoré ste tento lak ešte nemali, šup šup vyskúšať. Buď v drogériách alebo v e-shope

Vyskúšali ste? Vyskúšate? :-)

6 komentárov:

  1. já jsem na ně četla už i negativní hodnocení, zrovna na ten nude: prý dost blbě schne a pruhuje, takže koukám zase kvalita kus od kusu... líbí se mi ten poslední mint odstín, možná do něj půjdu, ale teď jsem si z drogérie dotáhla fialový space dust (za 39, no neber to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lákají mě takže asi si koupím :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám ten svetlo modrý (873) a 2 vrstvy sú pri ňom nutnosťou :) Každopádne to rýchle schnutie si ma získalo a ak bude v akcí určite si zaobstarám aj tmavo fialový :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. sú skvelé a lacné, takže podľa mňa nie je o čom ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. laky sú pekné, ale tá prvá fotka nôh je hrozná :D :D pobavilo :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]