Post Page Advertisement [Top]

Približne od januára som sa prestala výrazne líčiť do práce. Dám si krém, korektorom zakryjem nedokonalosti, trošku rozjasňovača, jemne upravím obočie, prepúdrujem, naneseim riasenku a rúž/lesk/balzam na pery. Táto procedúra mi zaberá minimum času a je to tak ráno pre mňa ideálne. Čo najčastejšie používam?
foto - archív autorky. všetky práva vyhradené!
Vďaka pravidelnému čisteniu a starostlivosti mám celkom čistú pleť, niekedy sa však vyhodí istá nedokonalosť, a vtedy je na mieste korektor. Mám radšej krémové ako tuhé a v súčasnosti mám doma 2 - Bourjois Healthy Mix (52) a Match Perfection od Rimmelu (030), napriek tomu Rimmelácky je svetlejší, aj keď Bourjois bol najsvetlejší, aký som v drogérii v Londýne videla, pôsobí hlavne teraz, keď som bledá, trošku oranžovo, no pekne sa dá zapracovať. Na foto som použila korektor Bourjois, no na Slovensku ani cez net ho už asi nekúpite, keďže ide o starú verziu.
foto - archív autorky. všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. všetky práva vyhradené!
Okolo očí si nanesiem rozjasňovač. Ešte predtým, než mi prišla sada rozjasňovačov som si cez mel.sk objednala rozjasňovač od Essence za 1,15 € I love Runway! Je iný ako tá spomenutá paletka, pretože je tekutý a veľmi trblietavý. To je aj dôvod, pre ktorý ho používam najmä na očné okolie a nie inde.
foto - archív autorky. všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. všetky práva vyhradené!
Je krémový, ale rýchlo zasychá. Nie je až taký skvelý ako tá sada, ale účinkuje pekne a rýchlo. No a za tú cenu.. nekúp to ;-) Taktiež išlo o limitku a v súčasnosti ho už zrejme nezoženiete nikde.
Najlepšie na tom je, že sa mi nič nerozmaže a vyzerám rovnako ráno aj poobede (relatívne rovnako :-D, pribúdajú známky únavy a nervozity :-P).

foto - archív autorky. všetky práva vyhradené!

Ja viem, že nevyzerám nijako vábne :-D Napriek tomu približne takto denne chodím medzi ľudí :-) Začala som toho v bežné dni na seba dávať menej, no keď idem niekam večer von, tak sa vyšantím s mejkapom ;-)

Ako sa líčite vy každý deň do školy alebo do práce?

18 komentárov:

  1. Já se každý den líčím, ať jdu kamkoliv. Jako základ mám makeup, pudr, tvářenku a řasenku (+bílá tužka do oka) a upravím obočí. Většinou dokreslím Essence tužkou. Pokud mám chuť se nalíčit víc, dám si ještě stíny a linku na oko.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som mala kedysi takú rutinu: najprv krém, podklad, mejkap, korektor, tvárenka, očné tiene, linka, púder, riasenka, obočie, rúž, ale po čase ma to každé ráno prestalo baviť a radšej si o 10 minút dlhšie poležím :-D

      Odstrániť
  2. úplne jednoduché jemné líčenie :) páči sa mi to takto prirodzené :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Stále menej a menej výrazne sa líčim aj ja....a vybláznim sa v líčení len keď idem kdesi von s babami:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Všimla som si, že viac báb ide po prirodzenosti, teda tak na bežný deň :-)

      Odstrániť
  4. tie tiene na obočie používam aj ja..milujem ich :) .. aa inak ja osobne si vždy pristanem aby som sa mohla v kľude "krášliť" :D a zväčša na seba napatlám nejaký krem na mastnú pokožku, na to make up, korektor, púder, "líčka" ,špirála,linka a rúž :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Většinou si dávám korektor, pudr, řasenku a nějaký ten balzám na rty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tiene na obočie od Oriflame som mala, sú výborné, ale aj z Avonu sú skvelé - odporúčam vyskúšať :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tie z Avonu som zatiaľ neskúšala, keď dopotrebujem Ori, možno sa vrhnem na Avoňácke :-)

      Odstrániť
    2. myslím že budeš spokojná :D mne osobne sa viac páčia z Avonu :D ... aj keď vosk nepoužívam vôbec :D

      Odstrániť
  7. Já jsem zvyklá se líčit tak aby to nebylo moc ani málo. Základ je pro mě vždy čistá pleť bez lesku a upravené obočí, bez těchto věcí bych nikde vyjít nemohla:) pak dále pokračuji linkami a řasenkou, jelikož mi samotná řasenka nesluší musím oko zvýrazňovat takto:) pak nějaký lesk nebo rtěnka a hotovo. Někdy se s tím dělám klidně i 30 minut, ale když se mi zadaří tak za 15 minut nemám co dělat:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja som zvykla make up, púder, ceruzka na oči a špirála :) a teraz som rada ak sa niekedy vôbec dokopem k špirále :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tiež sa do školy líčim len takto a niekedy si dám tenkú linku :))
    v jednoduchosti je krása :))

    http://everythingaboutmyworld58.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Líčim sa rada, rada sa s líčením pohrám, ale už vyše pol roka sa uchyľujem k jemnému a nenápadnému líčeniu. No vlastne nie, nenápadné je len na očiach, lebo výrazné pery si teda neodpustím :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]